Web Analytics
Jump to content

Muse @ Roskilde 04


Cerpin Taxt
 Share

Recommended Posts

Ja, det måtte jo komme. Beklager det litt infantile språket mitt, jeg har ikke sovet på 26 timer.

Tror aldri det har vært så mange mennesker på Arena scenen noen gang, da Muse spillte der i går kveld etter Franz Ferdinand.

Etter mye venting kom gutta endelig på scenen, ikke like energiske som vanlig, noe som kan forståes etter det som skjedde på Glastonburry festivalen. De åpnet som vanlig med Hysteria. De leverte som faen. Likevel var det ganske skuffende. New Born og Sing for Absolution fremførte de også greit. Heldigvis skjerpet de seg drastisk da gitarist Matt Bellamy tok på seg sin kjennte syvstrenger og dro harmonic-introen på Citizen Erased. Etter det ble det bare bedre og bedre, med klassikere som Muscle Museum, Bliss, samt nye geniale låter fra Absolution. Spesielt Apocalypse Please var sinnsykt fet live, da hele publikum klappet i takt med den kjente trommeintroen, mens Matt hamret løs på pianot foran skjermer med gamle krigsbilder. Spesiell heder går til Dom Howard som spillte bedre enn noen gang, selv under de triste omstendighetene.

Som vanlig viste Bellamy at han er showman nr.1. Han overasket gang på gang med å få meg til å syntes tapping er kult, scene-akrobatikk, og piano-virtuositet. Etter konserten har han hoppet opp på plass nr. 1 der Omar Rodriguez tidligere satt som favoritt gitarist. For en fyr. Chris Wostenholme leverte solid som vanlig, uten en eneste glipp. Mannen har desidert den tøffeste basslyden ever. Alt i alt en glimrende konsert, med en utrolig kul outro-sak (tenk Rage Against The Machine møter disco) som viste bandets hardere sider.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
  • Siste aktive tråder

  • http://www.BILDELERstore.co.no

  • Støtt driften av GitarNorge


  • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.