Web Analytics
Jump to content

Cort MR-780FX


PetterB
 Share

Recommended Posts

Cort-gitarer genrelt er av jevn og god kvalitet og det samme gjelder den gitaren. Jeg vil si det er andre modeller som er av tilsvarende kvalitet som er rimeligere (også i reell utsalgspris, ikke bare veil.), men du trår heller ikke helt feil med MR-780FX. Spørsmålet blir dermed ikke om det er bra, men om det er best. ;) Jeg synes det er vanskelig å si og det kommer litt an på spillestil og hva du ønsker av gitaren. Noen ønsker, eller bare bra kvalitet generelt?

Link to comment
Share on other sites

Som sagt, så er jeg nybegynner (på akustisk), så har ikke helt funnet ut hvordan musikk jeg vil spille. Derfor er jeg nok ikke så kresen, bare at den har jevnt over god kvalitet og god lyd. Noen andre gitarer i samme prisklasse som du ellers kunne anbefale? Og har dere gitaren på Backstage? :)

Edit: Er det andre Cort gitarer/andre gitarer som er rimeligere du anser for og være like bra?

Edited by PetterB
Link to comment
Share on other sites

Vi har hatt den, men gikk tom. Hvor mye tenkte du å bruke på gitaren? Vet akkurat denne har vært ute på halv pris (men det er vel tomt i hele norge såvidt jeg vet), og da er den skikkelig bra for prisen, men hvis du snakker om fullpris finnes det veldig mange gitarer som er betydelig bedre (også fra Cort)

Link to comment
Share on other sites

Tenkte halv pris igrunn, men merket også at det var utsolgt. Men tenkte og bruke en 2000-4000 kr :) Ser at en del Cort gitarer er satt ned en del. Har du noe og si om Cort CJ-5X Super Jumbo og Cort CJ-5X HBS Super Jumbo? Eller noen andre gitarer i den prisklassen du heller ville anbefale som allround gitar som gir mye for pengene?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
  • Det er vel en ting midt imellom;Hva selgeren forventer(kan jo være litt fantasi) og hva en kjøper er villig til å betale.
  • Nesten 13000 dollar for en mint condition Wandre BB. Er dette réelle priser eller fullstendig fantasi tall? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.