Web Analytics
Jump to content

Kongsvinger, band søker vokalist, bassist, trommis etc.


wyldedime
 Share

Recommended Posts

Tja, som du kansje har skjønt så er dette bare nok en "gitarist søker band" annonse.

Kontakt: Jørn Heimro

Epost: jornheimro@gmail.com

tlf: 91517880 (kan være lurt å sende en melding først siden jeg driver boikott av telefonselgere)

Nettside: http://www.myspace.com/jorndoe

Jeg er en gitarist som har spilt en periode med et band nede i Oslo som heter Agate(www.agate.se), dette var (og er) ett hardrock/progrock band.

Nå har det snart gått ett år siden jeg sluttet i Agate(januar) og jeg har begynt å se meg etter ett nytt prosjekt, og har du ett band som trenger en kreativ gitarist i Kongsvingerområdet(er også relativt mobil) eller kjenner du noen som trenger det så ta kontakt.

Er som sagt en kreativ og samarbeidsvillig gitarist som søker etter folk å spille med, spiller alt fra Blues til Metal.

Country og Jazz er det litt værre med, viljen er ikke fraværende men da trenger jeg nok en del tålmodighet fra resten av bandet siden dette er stilarter jeg enda ikke har utforsket så alt for mye...Jazz, eller frijazz er vell det jeg er mest blank på.

Jeg har plutselig blitt 31 år så jeg er akkurat i den overgangen da man kan kalle seg ung og samtidig ha muligheten å bruke livserfaringer som tungtveiende argument i en diskusjon.

Ellers så er jeg av den oppfatningen av at man sier mye mellom linjene, både bevisst og ubevisst, dette prøver jeg å leve etter når det gjelder spillingen min. Er ikke alle låter som skriker etter en Malmsteen solo, og jeg er langt fra det nivået å greie noe sånt med overbevisning.

Men nivået er noe man finner ut av på en eventuell audition/jam, så er bare å ta kontakt om du er interesert og så tar vi dette videre... \m/

Link to comment
Share on other sites

Hmm...hadde nok tatt ett par glass for mye da jeg skrev denne "utdypende" kontaktannonsen, men ta kontakt om du er på jakt etter gitarist.

Kan forøvrig nevne at det er bredbent rock og hardrock som står mitt hjerte nærmest med en og annen ballade innblandet.

Av idoler kan jeg liste opp Van Halen, Randy Rhoads, Slash, Gary Moore og Nils Lofgren m.m. som de mest beskrivende for min spillestil, men har aldri låst meg til kun en favoritt gitarist og prøver å utvide horisonten når det gjelder sjanger.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • https://www.gear4music.no/no/Gitar-and-Bass/Fender-Hendrix-Voodoo-Child-Ball-End-Gitarstrenger-av-Nikkel-10-38/3G3G Kunne det funket, eller blir det for tynt i basstrengene?
  • Tipper han mener 10-42, altså basstrengene fra et typisk .009-sett. Vet ikke om noen slike sett i Norge. Curt Mangan har et slikt, mulig det kan lønne seg å bestille noen sett om gangen.
  • Enten har jeg missforstått noe, eller så må du utdype litt hva du mener. Er det til en 6-stengs elgitar, eller noe 12-strenger det er snakk om? Siden du nevner 009 på bass-strengen.  Det er vanlig med f.eks 10-46 (noen skriver 010 - 046 ) sett, eller 09-46 der første tall er lys E og 46 er mørk E. Jeg bruker 11 - 49 sett og det er perfekt balanse for min stil, bestiller i større kvantum her, av og til har de enten god kampanjer eller gratis frakt, som gjør at det lønner seg å bestille 10-20 pakker. https://www.stringsandbeyond.com/daddario-electric-guitar-strings-exl115-3d-blues-jazz-rock-11-49.html https://www.stringsandbeyond.com/ernie-ball-electric-guitar-strings-2220-12p-power-slinky-11-48.html Skal du bare ha et par sett, lønner det seg å bestille lokalt. 
  • Hei. Jeg kunne tenke meg .010 på de lyse strengene, og .009 på basstrengene. Tipper det finnes noen ferdige sett på utenlandske nettsider, men har ikke sett noe slikt på norske nettbutikker. Er det noen her som kjenner til norske selskaper som selger slike sett?  Alternativt kan jeg Kjøpe fra en utenlandsk nettbutikk. Hvordan blir det da med moms og frakt - er det noen som kjenner til hvordan dette er for tiden? Kjedelig å kjøpe strenger for 300,- men betale like mye i moms og frakt.  Kjøpe enkelt-strenger. Tipper dette blir en del dyrere enn eventuelle ferdige sett.  EDIT: Dette gjelder altså ordinære elgitar-strenger. 
  • Ok, Eclipse er jo i boks, men ein kvit Custom eller Classic Custom-suget er fortsatt tilstede. Er det ingen som har stående ein slik? Eller veit om ein som har ein slik som ikkje blir brukt…? Hvis det er av interesse med (del)bytte så har eg diverse gitarer og ting som «er på vei ut». Feks Gibson LesPaul Deluxe (1974, men ikkje heilt original lengre, blandet annet refinished og den har fått humbuckers), Fender Road Worn 50s Stratocaster, Gibson Les Paul Studio (alpine white), Fender Highway One Stratocaster (rockefjøl som er godt slitt og krakellert i lakken med kun 1 humbucker ved stolen), Fender TwinReverb 1976 (silverface, nylig service).
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.