Web Analytics
Jump to content

Steffen - litt om meg


blackstrat91
 Share

Recommended Posts

Heisann. Jeg heter Steffen Spjeld. Jeg er 18 år og holder til på Sotra utenfor Bergen. Har spillt gitar i snart 4 år og ser meg fornøyd med det :). Ellers så har jeg nettopp gått to år på Elektrofag og nå har jeg et friår.

Min første elgitar var en Behringer nybegynnerpakke. (møkka dårlig) men den gjorde nytten sin nesten et år før den fikk et møte med en steinrøys som lå utenfor huset. Kjøpte meg så en Fender highway one strat, Men den ble senere byttet i en Jackson et eller annet. Min mor var også så snill å spanderte ny gitar på meg. Kjøpte da en Musicman Steve Morse signatur (SMY2D). Hadde den i et år og byttet den mot en les paul standard. Så Solgte jeg Les Paulen og Jacksonen og nå eier jeg en American Standard strat og en Hamer Explorer. American Standard Straten og Exploreren er de gitarene jeg har vært mest fornøyd med hittil.

Av forsterkere har jeg hatt en Marshall MG100HDFX, som jeg solgte. Kjøpte meg en VOX Valvetronix i stedet, som etter min mening er 10000 ganger bedre. Mangler en rørforsterker men det får jeg heller kjøpe når økonomien sier seg villig til det.

Det var altså litt om meg.

Mvh Steffen

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.