Web Analytics
Jump to content

Steffen - litt om meg


Recommended Posts

Heisann. Jeg heter Steffen Spjeld. Jeg er 18 år og holder til på Sotra utenfor Bergen. Har spillt gitar i snart 4 år og ser meg fornøyd med det :). Ellers så har jeg nettopp gått to år på Elektrofag og nå har jeg et friår.

Min første elgitar var en Behringer nybegynnerpakke. (møkka dårlig) men den gjorde nytten sin nesten et år før den fikk et møte med en steinrøys som lå utenfor huset. Kjøpte meg så en Fender highway one strat, Men den ble senere byttet i en Jackson et eller annet. Min mor var også så snill å spanderte ny gitar på meg. Kjøpte da en Musicman Steve Morse signatur (SMY2D). Hadde den i et år og byttet den mot en les paul standard. Så Solgte jeg Les Paulen og Jacksonen og nå eier jeg en American Standard strat og en Hamer Explorer. American Standard Straten og Exploreren er de gitarene jeg har vært mest fornøyd med hittil.

Av forsterkere har jeg hatt en Marshall MG100HDFX, som jeg solgte. Kjøpte meg en VOX Valvetronix i stedet, som etter min mening er 10000 ganger bedre. Mangler en rørforsterker men det får jeg heller kjøpe når økonomien sier seg villig til det.

Det var altså litt om meg.

Mvh Steffen

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.