Web Analytics
Jump to content

Kjøp av effekter, forsterkere i USA


Kråkefar
 Share

Recommended Posts

Hei og hopp!

Skal en tur til New York etter jul, og tenkte å raske med meg noe nytt utstyr når jeg først var der.

Er relativt n00b på strøm og volt og det der, men vet såpass at USA har en annen spenning i strømnettet enn det vi i Europa har, noe som fører til at man må skaffe seg en ekstern transformator boks hvis man skal bruke forsterkere beregnet på amerikansk strømnett? correct me if im wrong.

Dette gjelder vel alt av amerikanske strømartikler? Tenkte for eksempel å kjøpe noe rackutstyr, evt nytt MIDI brett, noe som er ganske uaktuelt hvis jeg må ha en transformator til hver unit.

Har noen noe informasjon, innspill, kunnskap om dette? Sikkert kjekt for andre å vite også.

Link to comment
Share on other sites

Spenningen er 110V i USA, ja. Noen forsterkere har en bryter for 110V eller 220V, noen har transformator med begge spenningene, men ikke bryter (så du må inni forsterkeren og koble om), og noen ting har switchet strømforsyning og gjør alt automatisk så du slipper å tenke på det. Men mesteparten har bare 110V så du må ha en ekstern transformator... Piece of cake, ikke sant? :D

Du må nok se det an på hver enkelt forsterker/effekt/boks, er jeg redd... Du pleier å kunne se det på bakpanelet.

Link to comment
Share on other sites

Ja, forsovet piece of cake!

Men bare for å få det på det rene; googla gjennom noen tech - specs på forskjellige uniter, og for eksempel på Tc G-major stod det dette: Mains Voltage 100 to 240 VAC, 50 to 60 Hz (auto-select). Det betyr vel at den switcher strømstyrke for meg?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
  • Det er vel en ting midt imellom;Hva selgeren forventer(kan jo være litt fantasi) og hva en kjøper er villig til å betale.
  • Nesten 13000 dollar for en mint condition Wandre BB. Er dette réelle priser eller fullstendig fantasi tall? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.