Web Analytics
Jump to content

Voodoo lab pp2+ og ehx pog2


Lpee

Recommended Posts

Kjøpte en pog 2 tidligere i sommer fra usa, og tenkte jeg skulle kjøpe en stømforskyning. Har stått på venteliste på godlyd.no, skulle ha en flatliner pro, men begynner å bli utolmodig. Vill voodoolab pp2+ og ehx pog2 være kompatible. Pog2 kjører 9vdc-200mA (eller 9,6 vdc som det står på adapteret fra USA)

Edited by Lpee
Link to comment
Share on other sites

ja, de første fire kan du bruke til "vanlige" pedaler med eventuelt daisy chain.

Har tenkt til å kjøpe meg en PP2+ så fort økonomien tillater det, må ha to porter som har ~200mA (til holy grail og micropog)

De fleste andre strømforsyninger har bare 100mA pr output :(

VoodooLabs PP2+ er mindre enn Flatliner også :)

Edited by Loztboy
Link to comment
Share on other sites

ja, de første fire kan du bruke til "vanlige" pedaler med eventuelt daisy chain.

Har tenkt til å kjøpe meg en PP2+ så fort økonomien tillater det, må ha to porter som har ~200mA (til holy grail og micropog)

De fleste andre strømforsyninger har bare 100mA pr output :(

Takker!! Da skal lommeboka få svi litt igjen.

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Blei en flatliner pro alikevell, men har støtt på et problem. Problem og problem, uansett... Fikk en ny batch med effekter fra usa i dag og fikk problemer når jeg skulle koble ehx holy grail plus til flatlineren. Pog 2´n fungerer utmerket, men grailen fikk problemer da jeg koblet den til. Fikk en durelyd, høye tikk og når jeg aktiverte pedalen så tok det tid før led lyset slo seg på. Ikke noen problemer når den er i bypass... Jeg måtte bruke en 12vdc port for å få den til å fungere, noe som er rart når både pog2 og grail kommer med samme 9,6vdc 200mA adapter og pog´n fungerer fint på en 9vdc port. Kan grailen bli ødelelagt av å bli kjørt med 12v?

Link to comment
Share on other sites

Har hørt (er ikke sikker på hvor eller om det er sant) at Holy Grail'en trekker hele 500 mA, og at den støyer/oppfører seg rart når man gir den mindre. :ninja:

Hei, har ikke vært innlogget på en stund, men så innlegget ditt nå. Snakka med burkey, de sa at dem hadde info om at holy grail trekker 225mA. Men det som er rart er at den kommer med samme adapter som pog2, som er 9,6vdc 200mA. Det vill si at adapteret egentlig gir mer enn de 200mA, som det står at den gir.

Link to comment
Share on other sites

Konnis hadde noe problemer med en EHX pedal som ikke funka i daisy chain? Har flatlineren isolerte outputs?

For når en strømforsyning ikke har isolerte outputs blir det vel som en daisychain tror jeg? :huh:

Konnis hadde problemer fordi Fueltank Classic ikke leverer nok mAh , dette er ikke noe problem på Flatliner eller pedal Power 2+

Edited by Loztboy
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.