Web Analytics
Jump to content

Alhambra 3c - hva er den verdt?


flust
 Share

Recommended Posts

Jeg har en Alhambra 3c - helt vanlig gitar med nylonstrenger - som jeg skal kvitte meg med. Noen som vet hvor mye jeg kan ta for den? Jeg vet ikke så mye om gitarer, så blir takknemlig for forslag. Den er forresten veldig pent brukt, ingen riper eller noe. Noen som vet hva den koster ny i butikken?

Edited by flust
Link to comment
Share on other sites

Hei.

Det er en knallfin gitar du har. Alhambra er mitt desiderte favorittmerke når det kommer til å lage gode og allsidige gitarer. Du kan få et lite problem med salg ved at den er litt for populær:

Veiledende pris på gitaren er 4200kr, men desverre for deg er det en del prispress på disse gitarene som følge av at det er noe av det beste du får til under 5000kr, og derfor vil alle butikker ha det. Som et resultat selger de aller fleste "fullpris-butikker" dem til 3990kr, og de billigste butikkene presser prisen ned noen hundrelapper til.

Hvis den er helt strøken ville jeg solgt den brukt for 2990kr. Hvis du ikke MÅ selge den ville jeg beholdt den!

Jeg har spilt på det meste som finnes i Norge av nylonstrengere, og har aldri vært borti et gitarmerke som gir meg mer for pengene. Eneste jeg er villig til å diskutere der er en del Walden-gitarer (låter annerledes og litt mer "klassisk", men ikke objektivt bedre) og en del Höfner-gitarer (broren min har bl.a en helt fantastisk Höfner til ca 12 000kr.

Eier selv både alhambra 5p og 9c og har bare skryt å si. Skal holde meg fra å si mer off topic nå. ;)

Edited by Morten Larsen
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
  • Hei!   Bor i Oslo og er nybegynner på slidegitar. Kjøpte ein billig gitar for formålet, med mål om å bli såpass god at eg oppgraderer gitaren etter hvert.  Har stemt den i åpen E. Har prøvd å lære meg litt selv, og kommet eit lite stykke på vei. Men om eg skal lære ordentlig og komme meg videre, så tror eg det hadde vært ein fordel og fått litt kvalifisert hjelp. Er det noen som kan slide i åpen E, eller som kjenner noen, og som kan lære bort? Og evt pris.   Takker Asgeir
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.