Web Analytics
Jump to content

Lete etter nytt band


DotShadow
 Share

Recommended Posts

Jeg er litt lei av at bandet aldri klarer å komme ordentlig i gang, rett og slett fordi folk ikke er villige til å sette av nok tid. Dermed trenger jeg et nytt et. Har noen tips til hvordan jeg kan finne meg et nytt band? Har allerede hengt opp noen ark, der jeg skriver at jeg leter etter et band, om detta rundt om i Oslo, men jeg skulle gjerne hatt flere steder å henge opp arkene. Forslag til steder er velkomment.

Sjangern er Death Metal, så å foreslå den lokale jazzklubben funker dårlig.

Link to comment
Share on other sites

Guest KAARVAAG

lokale små butikker,shell stasjoner og slikt er vel greit?

ellers går det jo an å spørre på andre forum også?

Link to comment
Share on other sites

lokale små butikker,shell stasjoner og slikt er vel greit?

ellers går det jo an å spørre på andre forum også?

Hmm... Funker det faktisk med bare helt random steder? Så langt har jeg bare satsa på steder jeg vet det dukker opp metalheads ofte.

Link to comment
Share on other sites

Er en del band som leter på groove.no vet jeg. Pleier å se etter noen som vil spille på fjellhamar, men det er ikke så lett å finne :)

Fint sted, la ut en tråd der. Dessverre har jeg ikke funnet noen som søker gitarist til min type musikk der, men er håpende:)

Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
  • Hei!   Bor i Oslo og er nybegynner på slidegitar. Kjøpte ein billig gitar for formålet, med mål om å bli såpass god at eg oppgraderer gitaren etter hvert.  Har stemt den i åpen E. Har prøvd å lære meg litt selv, og kommet eit lite stykke på vei. Men om eg skal lære ordentlig og komme meg videre, så tror eg det hadde vært ein fordel og fått litt kvalifisert hjelp. Er det noen som kan slide i åpen E, eller som kjenner noen, og som kan lære bort? Og evt pris.   Takker Asgeir
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.