Web Analytics
Jump to content

Lete etter nytt band


DotShadow
 Share

Recommended Posts

Jeg er litt lei av at bandet aldri klarer å komme ordentlig i gang, rett og slett fordi folk ikke er villige til å sette av nok tid. Dermed trenger jeg et nytt et. Har noen tips til hvordan jeg kan finne meg et nytt band? Har allerede hengt opp noen ark, der jeg skriver at jeg leter etter et band, om detta rundt om i Oslo, men jeg skulle gjerne hatt flere steder å henge opp arkene. Forslag til steder er velkomment.

Sjangern er Death Metal, så å foreslå den lokale jazzklubben funker dårlig.

Link to comment
Share on other sites

Guest KAARVAAG

lokale små butikker,shell stasjoner og slikt er vel greit?

ellers går det jo an å spørre på andre forum også?

Link to comment
Share on other sites

lokale små butikker,shell stasjoner og slikt er vel greit?

ellers går det jo an å spørre på andre forum også?

Hmm... Funker det faktisk med bare helt random steder? Så langt har jeg bare satsa på steder jeg vet det dukker opp metalheads ofte.

Link to comment
Share on other sites

Er en del band som leter på groove.no vet jeg. Pleier å se etter noen som vil spille på fjellhamar, men det er ikke så lett å finne :)

Fint sted, la ut en tråd der. Dessverre har jeg ikke funnet noen som søker gitarist til min type musikk der, men er håpende:)

Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Ville også spurt om kasse følger med. Kan være du får nei til svar, men at vedkommende legger til en gigbag. Er det den svarte på finn? EC1000T?  Helt ok pris, hverken dyrt eller billig.  Ellers fine gitarer. T står. For Traditional, noe som betyr at den er tykkere enn standard EC1000 modell. Noe tykkere kropp, rundere hals - mer lik Les Paul enn de andre modellene. 
  • Vanlige Martin 0.13-0.56 phosphor bronze på denne nå. Litt mye top-end de to første ukene, men så ble den 'mellow' og fin. For anledning capo på 1-5 streng på 2. bånd for litt "drop d"-stemning i E-dur. Dyr gitar, men fyttigrisen, det er så sinnsykt verdt det. Hver eneste krone (spesielt når man handler brukt... ).
  • Jeg spør alltid om kasse følger med, og er skeptisk til å kjøpe uten kasse å sende i. Om det ikke følger med kasse hadde jeg spurt hva planen for emballering var. Det kan jo fort bli et dyrt problem for kjøper eller selger.
  • Hei! En kasse er uansett en vettug ting å ha. Jeg har gått på to halsbrudd på fine gitarer, fordi gigbag var "greit nok". En kasse er rett og slett en billig og god forsikring mot uhell.  Hvis selger ikke har oppgitt i annonsen at gitaren kommer i kasse så gjør den nok dessverre ikke det, men jeg ville spurt uansett. 
  • Jeg er i ferd med kjøpe en LTD EC-1000 deluxe, og jeg synes prisen er fornuftig, 7k. Men jeg kjenner reservasjon mot å spørre om kasse følger med, i tilfelle den GJØR det, og selgeren skulle se sitt snitt og tjene litt ekstra på salget. Hva kan jeg forvente?? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.