Web Analytics
Jump to content

Oppstart av band i Oslo?


Ullern
 Share

Recommended Posts

Jeg er en 19 (20 i år) gammel gitarist som er bosatt i sentrum vest Oslo og spiller rytme gitar, og synger clean eller crunch vokal. Jeg har også lært meg litt growling/screaming det siste året, men noe jeg ikke her trent så veldig godt inn.

Jeg har spilt gitar i ca 9 år litt av og på, aktivt de siste årene. Jeg bruker en ESP Eclipse til gitar. (sjekk ut youtubeprofilen min, link lengre ned)

Har spilt et par år i et band som het "supertosk" (sjanger metal) for et par år siden.

Jeg er inspirert av band som: Lamb of god, Metallica, Killswitch Engage, In Flames, Tool, Soilwork, Opeth, Norther, Children of Bodom, All that Remains, As i Lay Dying og mange fler... Jeg er åpen for mye nytt.

Jeg trenger hovedsaklig en gitarist, en trommis og en bassist. Vokalist kan også trengs, men jeg har en veldig god kamerat til growling om det er ønske for det.

Krav på nivå må vel bli at vedkommende helst er erfaren og er relativt flink. Dere kan se litt av meg med mine coverlåter på min youtubeprofil: www.youtube.com/user/kake89

Jeg er instillt på å drive mye med bandøving og opptredner live. Produksjon av musikk er også veldig bra:) Jeg har et lite hjemmestudio for opptak av gitar og vokal, så jeg kan sende et lite eksemplar om du er interressert.

Kontakt meg på mail: Ullern_en@hotmail.com, eller legg igjen en post her:)

Nå er det 2 år siden siste opptreden, så nå er jeg skikkelig klar for å headbange igjen!

Edited by Ullern
Link to comment
Share on other sites

Damn! Hvis du hadde plusset på slash og paul gilbert hadde du fått en identisk inspirasjonskilde som meg! Er et år yngre enn deg (90-gen.) og har bare spilt i 4 år men skal se om jeg kan få laget noen innspillinger av noe In Flames/KsE/CoB

-Bare synd jeg ikke har utstyret til å spille live :(

Link to comment
Share on other sites

Fett. Få høre når du er ferdig. Så lenge du har gitar og Amp er har du jo utstyr til live. Resten settes opp for deg;) Gjelder bare å booke seg inn på diverse småkonserter rundt omkring.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Damn, nå ønsker jeg virkelig at jeg hadde starta med gitar for veldig, veldig lenge siden. Detta høres ut som akkurat det jeg er ute etter, men jeg er ikke på langt nær god nok til å kunne matche meg med noen som har spilt i 9 år.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
  • Hei!   Bor i Oslo og er nybegynner på slidegitar. Kjøpte ein billig gitar for formålet, med mål om å bli såpass god at eg oppgraderer gitaren etter hvert.  Har stemt den i åpen E. Har prøvd å lære meg litt selv, og kommet eit lite stykke på vei. Men om eg skal lære ordentlig og komme meg videre, så tror eg det hadde vært ein fordel og fått litt kvalifisert hjelp. Er det noen som kan slide i åpen E, eller som kjenner noen, og som kan lære bort? Og evt pris.   Takker Asgeir
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.