Web Analytics
Jump to content

Pickup - Men hvor?


denyeverything
 Share

Recommended Posts

Heisann

Jeg var så heldig å vinne en pickup i "Trehjulssykkel GN edition"-konkurransen. Men jeg lurer litt på hva jeg skal gjøre med den.

Av mer eller mindre åpenbare grunner akter jeg ikke å sette den inn i alle gitarene mine etter tur for å finne ut hva som passer best... Men kanskje noen har noen hete tips?

Det er en Seymour Duncan av et eller annet slag. Det står DC J på et klistremerke bakpå den, noe som i sin tur har ledet meg til å tro at det er en SH-5 (korriger meg gjerne) og at dens naturlige miljø er i bridgeposisjon.

Gitarene som er aktuelle (dvs de som har plass til humbucker) er en Les Paul R7 som er helt stock, en Les Paul Studio med P90 (i humbuckerstørrelse) og en Ibanez S520 (med pickupene fra studioen).

De andre gitarene mine har single coils eller P90 i vanlig størrelse, så det blir ikke så aktuelt.

R7en er en glimrende gitar, men det skader selvsagt ikke å bytte ut en pickup. Studioen (si hva dere vil) låter fantastisk med P90s, så jeg har egentlig ikke så veldig lyst til å bytte ut noe. Ibanezen ser veldig stilig ut med gulldeksel på pickupene... men hvis det passer, kunne jeg kanskje satt et deksel på Seymour Duncanen?

En annen ting er at jeg stort sett bruker svært lite vreng, og dette er kanskje en pickup som er tenkt for det motsatte. Er det noen som har noen erfaring med denne modellen, eller innspill til hvor den hadde passet?

:)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.