Web Analytics
Jump to content

Overhaling av forsterker


j-man
 Share

Recommended Posts

Nei nei nei, rør koster vanligvis ikke så mye. Har dere betalt dette er det nok russiske psychorør! Jada jeg vet at philips har en del svindyre greier, men ikke så mye. Bytter du de selv bør du ta en titt innom youtube og sjekke en av ekspertvideoene der om hvordan man gjør det. En en enkel teknikk som mange ikke kan.

Jeg kan anbefale www.demostenes.no

Han blir sett på som en av europas beste på rør (har jeg hørt, ikke vet jeg), og han leverer raskt.

Det du derimot bør vite er den opprinnelige betegnelsen på rørene, ikke kun den amerikanske. (eks: 12au7 = Ecc82 = 5814)

Nå skal det sies at jeg ikke vet hvilke rør du trenger eller hvilken forsterker du har... ...

EDIT: Nå så jeg at Troll skrev "en tusing for rørene", ikke tusener for et rør...

Edited by kristoffereide
Link to comment
Share on other sites

Jeg har den ikke for øye nå, så er ikke 100 % sikker, faktisk. Men mener det er en Marshall JCM 900 Reverb kombo, 100W.

Den var godt brukt da jeg kjøpte den, og jeg vet faktisk ikke nøyaktig hvilket år den er fra, men tipper den er noen år gammel.

Den hadde, dog, så og si nye rør. Jeg har knapt brukt den, og den har knall lyd. Det eneste jeg stusser på er at det skurrer når man justerer volumet, så dette gjør jeg jeg jo da ikke mens jeg spiller. Hadde vært fint å fiksa dette før evt et salg.

Link to comment
Share on other sites

Det eneste jeg stusser på er at det skurrer når man justerer volumet, så dette gjør jeg jeg jo da ikke mens jeg spiller. Hadde vært fint å fiksa dette før evt et salg.

Høres ut som om du trenger å rense potmeteret - eller i verste fall skifte det. Uansett ganske enkel operasjon som ikke koster mye.

Link to comment
Share on other sites

Høres ut som om du trenger å rense potmeteret - eller i verste fall skifte det. Uansett ganske enkel operasjon som ikke koster mye.

Burde jeg gjøre dette nede på f.eks. Tre45, eller er det andre steder i Trondheim som gjør det rimeligere, evt bedre?

Er det ellers noen enkel måte å sjekke om rørene er i god stand?

Jeg har for øvrig tatt ut og satt inn rørene selv, da jeg fraktet ampen ved kjøp, så skal vel gå greit å ta ut gamle å sette inn nye selv.

Veit ikke om det er snakk om preamp eller hovedrør da, men antar det er preamp rørene det er snakk om.

Var i alle fall bare å skru av dekselplaten bak og skru dem rett av på innsiden der.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Ville også spurt om kasse følger med. Kan være du får nei til svar, men at vedkommende legger til en gigbag. Er det den svarte på finn? EC1000T?  Helt ok pris, hverken dyrt eller billig.  Ellers fine gitarer. T står. For Traditional, noe som betyr at den er tykkere enn standard EC1000 modell. Noe tykkere kropp, rundere hals - mer lik Les Paul enn de andre modellene. 
  • Vanlige Martin 0.13-0.56 phosphor bronze på denne nå. Litt mye top-end de to første ukene, men så ble den 'mellow' og fin. For anledning capo på 1-5 streng på 2. bånd for litt "drop d"-stemning i E-dur. Dyr gitar, men fyttigrisen, det er så sinnsykt verdt det. Hver eneste krone (spesielt når man handler brukt... ).
  • Jeg spør alltid om kasse følger med, og er skeptisk til å kjøpe uten kasse å sende i. Om det ikke følger med kasse hadde jeg spurt hva planen for emballering var. Det kan jo fort bli et dyrt problem for kjøper eller selger.
  • Hei! En kasse er uansett en vettug ting å ha. Jeg har gått på to halsbrudd på fine gitarer, fordi gigbag var "greit nok". En kasse er rett og slett en billig og god forsikring mot uhell.  Hvis selger ikke har oppgitt i annonsen at gitaren kommer i kasse så gjør den nok dessverre ikke det, men jeg ville spurt uansett. 
  • Jeg er i ferd med kjøpe en LTD EC-1000 deluxe, og jeg synes prisen er fornuftig, 7k. Men jeg kjenner reservasjon mot å spørre om kasse følger med, i tilfelle den GJØR det, og selgeren skulle se sitt snitt og tjene litt ekstra på salget. Hva kan jeg forvente?? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.