Web Analytics
Jump to content

bloff 05.04.09


Bloff
 Share

Recommended Posts

Tenkte jeg skulle slenge opp et lite samlebildet av noe av utstyret mitt:

diverse055.th.jpg

Gitar: Gibson Les Paul Studio

Forsterker: Sound City 50+ MarkIV Custom Built

Kabinett: Marshall(lead 100 tror jeg. Selve ramma er fra rundt '64-ish. Ordentlig logo ødelagt, filt gjør jobben og:P) Har 4x12" Celestion 20W Greenbacks(ettermontert en gang pÃ¥ tidlig 70-tall)

Effekter: På gulvet fra høyre er DOD250 klone, Tubescreamer-ish boks, og Boss DD-3 v1. På forsterkeren fra høyre: Visual Sound Son of Hyde, Ibanez PT-90 og Boss Metal Zone

Er noe av det som er i hus, er også ett antall akkustiske av ymse slag og en Strat. Samt en Dynacord Bass King og litt forskjellig.

PS: Sorry crummy bildekvalitet

Edited by Bloff
Link to comment
Share on other sites

Drømmeforsterkeren min! Hvordan lÃ¥ter den i forhold til Hiwatt-amper?

Har faktisk aldri prøvd noen Hiwatt-amper før. Selv om Sound City var delvis eid av Hiwatt(tror jeg) er det sikkert en forskjell, men som sagt så aner ikke.

Kan hvertfall forklare litt hvordan den låter hvis det skulle være av interesse.

Er da fire inputs til instrumenter, en hi & en low normal channel + en hi & en low brilliant channel.

To outputs til kabinett bak og ingen fx-loop, ohm-bryter etc. Er også en "gain switch" bak som velger mellom 1 og 2. 2 er mer punchy med tightere bass, mens 1 låter "vanlig :P"

Er skikkelig dynamisk lyd i den så vurderer å kjøpe meg en compressor, men ved riktig bruk kan dette utnyttes til det fulle.

Er Brilliant og Normal volume, bass, middle og treble eq og on/off og stanby bryter.

Brilliant channel har muligens den reneste clean lyden jeg har hørt, mens normal er litt mer trebly. Bruker å ha gitar inn i hi inngang på normal med low normal og hi brilliant input kobla sammen for mer variasjon.

Savner gain knob, men kan få den til å vrenge rimelig bra på full guffe.

Vet ikke om dette akkurat svarte på spørsmålet ditt, men..

Edited by Bloff
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg har de akustiske alltid i kasse med en Boveda pose i kassen. Funker fjell.
  • En tur alene til byen, kom hjem med åtte nye skiver (Ecclesia, #3 i midten fikk jeg forrige lørdag):  
  • Jeg oppbevarer mine heltregitarer (archtop og kasse) nesten uten unntak i gitarkassene. Rommet jeg oppbevarer gitarene i har «bedre» (for gitarer om ikke annet) luft enn resten av huset, men jeg har et hygrometer for å følge med på fuktighet og temperatur. Så langt har det stort sett vært innafor i rommet (35-60% fuktighet). I enkelte perioder om vinteren har jeg satt inn en bolle med vann for å tilføre fuktighet. Det funker, men jeg skal vurdere å anskaffe en liten luftfukter.
  • Brum brum. Neida, skaff deg et hygrometer (hundrelapp eller to), så følger du med utover vinteren. Ingen grunn til å fukte lufta så lenge du har inneklima innafor "normalen". Men absolutt lurt å ha forholdsregler: Jeg har en heltre granlokk Ayers stålstrenger som ikke greide seg gjennom den tørreste og kaldeste vinteren i trøndelag på lenge (10-12 år siden?) uten betydelige sprekker i lokket. Den hang på veggen i stua, og jeg hadde ikke begrep om luftfuktighet da. Den låter og spiller nydelig, så det er foreløpig kun kosmetisk, men så kosta den bare omkring 5000,-, så ikke noe stort tap. Ellers, hvorere du borhena? Innland/kyst/fjell? Har litt å si.
  • Takker!  Hvor mye legger dere i luftfuktighet og slikt for kassegitarer? Fikk med en pakke d'addario humipak, men tenkte det er lurest å vente til vinteren med å poppe den? Gitaren kommer til å ligge i kassen når den ikke er i bruk. Er første heltre kassegitar jeg eier, so bear with me
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.