Web Analytics
Jump to content

feilgrep


Guest 'feilgrep
 Share

Recommended Posts

Guest 'feilgrep

Vyrde forumitter

Flott med et gitarforum på norsk, hvor stemninga er god og praten livlig! Virker som om det er mange veldig dyktige og hyggelige folk her. Har akkurat lest gjennom postene i Hall of Fame, og hygget meg stort :)

Jeg er en 26 år gammel fyr ifra Oslo, som spiller gitar. Musikk er primært hobby, men jeg gjør en betalt spillejobb i ny og ne, og driver med gitarundervisning jevnlig. Er ikke en utpreget band-mann, men arbeidsformen heller mer mot en slags kvasi-freelancegreie (som etter økonomisk målestokk er fullstendig mislykket), og jeg trives godt med å sjelden spille med de samme medmusikantene to ganger på rad. Jeg synes det er morsomst å spille improvisert musikk, og popmusikk av ymse slag - men prøver meg gjerne på ting jeg ikke kan fra før. Metall og klassisk gitar er det jeg har gjort minst av. Klassisk fordi jeg leser for dårlig, og metall fordi jeg ikke ser tøff nok ut når jeg spiller. Av legning er jeg sånn at jeg hele tiden må lære nye ting for å synes det er gøy å spille. Jeg synes det er gøyere med klanger og groove enn med gaintrøkk og fart.

Som lytter er jeg hellig overbevist om at det bare finnes to typer musikk; god musikk og dårlig musikk. Jeg hører mest på god musikk, men er mye innom det dårlige også:)

Jeg er nok under gjennomsnittet opptatt av stæsj, men bare så vidt. Jeg synes det er fint med brune gitarer, og bokser og forsterkere som både gir god lyd, og som ikke koster for mye.

Dessuten synes jeg det er gøy med DIY og musikkproduksjon.

Hepp.

Edited by 'feilgrep
Link to comment
Share on other sites

Guest 'feilgrep

Takker og bukker for velkomst :)

Rocktrond: Sier du det? Hmm, nå som jeg trodde jeg endelig hadde skjønt hvorfor jeg mangler metallbehov. 1. post er behørig dementert og redigert :P

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg bor i Arendal, og jeg planlegger å kjøpe en gitar jeg gjerne vil ha profesjonelt setup på kort tid etter jeg mottar den. Er villig til å reise et lite stykke, men leter helst etter noe nærme Arendal. Noen som har noen plasser de anbefaler?
  • Har ikke vært innom her på en god stund. Trodde hele greia var avviklet, men så er det jo ikke - foreløpig i hvertfall🤔
  • Den som ideelt passer, i følge nettbutikken er på RMS-effekt: 250W - Toppeffekt: 350W, så du har nok rett:) Ja det er et relativt lite anlegg, men jeg tror det holder i et kjellerlokale eller øvingsrom. Jeg øver mest med hodetelefoner så jeg trenger å høre det jeg holder på med, i rommet, og det går ikke her jeg bor.
  • Det blir for avansert for meg. Jeg trodde det bare var å plugge i en gitar og spille i vei. Visste ikke om den pickupen. De selger også uten så det var en slik jeg så for meg, men hvis man trenger ekstrautstyr så blir det noe annet. Jeg har en Gibson Les Paul og ønsker meg en svart Fender Stratocaster. Det er alt jeg trenger av El gitarer og jeg liker ikke tanken på å koble på ekstrautstyr. Jeg så også nettopp på manualen og tror jeg trenger å tenke litt på dette, men det blir neppe aktuelt. Utrolig flott sak likevel, i hvert fall når de tester den på Youtube. Jeg er en enkel sjel og vil ha det enkelt. Derfor har jeg mye nesten ubrukt utstyr, eller bare testet for å se at det funker når man får det hjem, som skal ut på Finn når jeg en eller gang får den rette spiriten. Boss BR 800 Muligens en nyinnkjøpt Yamaha MG10 XUF Yamaha PSR-S670 keyboard (veldig lite brukt) Taylor 327e V-Class (så godt som ny) En del pedaler (Kun testet) Muligens forsterkeren til PA anlegget jeg nevnte. (Ny, kun testet) Og en del mer jeg ikke kommer på i farta. Jeg er redd det ville blitt en Roland GR55 GK i tillegg som skulle ut på Finn.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.