Web Analytics
Jump to content

feilgrep


Guest 'feilgrep

Recommended Posts

Guest 'feilgrep

Vyrde forumitter

Flott med et gitarforum på norsk, hvor stemninga er god og praten livlig! Virker som om det er mange veldig dyktige og hyggelige folk her. Har akkurat lest gjennom postene i Hall of Fame, og hygget meg stort :)

Jeg er en 26 år gammel fyr ifra Oslo, som spiller gitar. Musikk er primært hobby, men jeg gjør en betalt spillejobb i ny og ne, og driver med gitarundervisning jevnlig. Er ikke en utpreget band-mann, men arbeidsformen heller mer mot en slags kvasi-freelancegreie (som etter økonomisk målestokk er fullstendig mislykket), og jeg trives godt med å sjelden spille med de samme medmusikantene to ganger på rad. Jeg synes det er morsomst å spille improvisert musikk, og popmusikk av ymse slag - men prøver meg gjerne på ting jeg ikke kan fra før. Metall og klassisk gitar er det jeg har gjort minst av. Klassisk fordi jeg leser for dårlig, og metall fordi jeg ikke ser tøff nok ut når jeg spiller. Av legning er jeg sånn at jeg hele tiden må lære nye ting for å synes det er gøy å spille. Jeg synes det er gøyere med klanger og groove enn med gaintrøkk og fart.

Som lytter er jeg hellig overbevist om at det bare finnes to typer musikk; god musikk og dårlig musikk. Jeg hører mest på god musikk, men er mye innom det dårlige også:)

Jeg er nok under gjennomsnittet opptatt av stæsj, men bare så vidt. Jeg synes det er fint med brune gitarer, og bokser og forsterkere som både gir god lyd, og som ikke koster for mye.

Dessuten synes jeg det er gøy med DIY og musikkproduksjon.

Hepp.

Edited by 'feilgrep
Link to comment
Share on other sites

Guest 'feilgrep

Takker og bukker for velkomst :)

Rocktrond: Sier du det? Hmm, nå som jeg trodde jeg endelig hadde skjønt hvorfor jeg mangler metallbehov. 1. post er behørig dementert og redigert :P

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
  • Hei, Jeg har ett Line 6 Relay G50 system men har klart å miste senderen. Line 6 TBP12 Noen som har en de vil kvitte seg med?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.