Web Analytics
Jump to content

Noen FR eiere som har erfaring med denne?


jonta
 Share

Recommended Posts

http://www.guitarpartsdepot.com/Floyd_Rose...molo_Block.html

Eller er den for å endre lyden? (ha noe å drive med og bruke penger på)

Noen som har erfaring med og øke lengden på sustainblokka, f.ex. i fra 32 til 37mm. Det ser ut som om jeg har plass til en på ca 38mm, selv med veldig lav action. (skjønner ikke hvorfor Schecter da har montert en blokk på 34mm da)

Link to comment
Share on other sites

Du får ihverfall "teoretisk" lengere sustain med en block med mere masse. Grunnen til at de fleste FR leveres med kort block som standard er fordi de da vil passe til flere gitarer. Ibanez har f.eks flere gitarer som har ganske tynne kropper, og må benytte en kortere block.

Hvis du har en block av aluminium eller støpejern fra før, så vil du merke at du får lengere sustain hvis du bytter til messing.

Link to comment
Share on other sites

Vel, LTD'n min hadde en på 37mm. som ble litt i meste laget og tok i dekslet på baksiden, da jeg justerte brua ned. Så jeg slipte av 1mm.

Tenkte å få tak i en messingbit, og lage en til Schecter'n min.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Sånn ble dette så langt:
  • Og laget cavity-cover av valnøtt til baksiden. Dette skal selvfølgelig pusses til flukt med kroppen
  • Nå er halslomme, humbucker- og kontroll-hulrom frest. Halslommen går helt mot neck humbucker. Dette fordi jeg skal få vinkel korrekt når jeg skal bore fra neck humbucker til kontroll-hulrom. Jeg boret direkte fra HB til kontroll for begge HBs slik at man slipper å ta ut bridge-buckern for å ta ut neck-bucker etc. 
  • David, størrelse betyr ingenting,......🙄 😁,
  • Jeg vil bruke dette gripbrettet hvis jeg får det til, så kan jeg spare det som jeg bestilte til et fremtidig prosjekt istedenfor. Etter binding er ferdig så skal jeg borre ut og lime inlays, også de små  på siden... artig når jeg klarer å la være med fuckups. Har tidligere brukt mye tid på å rette opp og korrigere for diverse feil  ,så langt alt vel på denne. Venter på deler fra gitarist.no, og etpar kjøp på finn. Edit: har veldig stor nytte av disse firkantede aluminiumsrørene, de er helt rette, har skarpe hjørner, veier lite . Jeg  bruker de til planering av treverk, til å frese beine kanter langs, og nå til å lime bindingen, jeg lot gripbrettet ligge litt innafor kanten sånn at bindingen blir liggende flush med underkanten av gripbrettet. Satt på en stripe maskeringstape for å ikke lime gripbrettet fast i aluminiumet. De klypene er også hendige til diverse ting. Liming f eks, istedenfor tvinger. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.