Web Analytics
Jump to content

Adapter til Boss-pedal


Sindre Torp
 Share

Recommended Posts

Har kjøpt meg en Boss CH-1 pedal, og skulle gjerne hatt en adapter, men synes 260kr (orginal boss-adapter) er litt stivt for en adapter. Så jeg lurer på om det finnes billige alternativer, altså uorginale adaptere som kan brukes? Legg gjerne ved link til adaptere som kan brukes...

Link to comment
Share on other sites

Kommer an på hva slags Line6-pedaler du har. Adapteret funker til ToneCore-pedalene (Crunchtone, Über-metal og de), men ikke til POD/"store" stomp-bokser. (De med 4 knapper; DM/MM/FM4 osv). Sistnevnte trenger 9V AC i stedet for 9V DC som de fleste andre fornuftige pedaler fra Boss/Behringer/Ibanez/Carl Martin m.fl.

Så: Har du ToneCore-pedaler; ja da funker ovennevnte adapter.

Har du POD eller stompbox-modelleringspedaler så kan du ikke bruke det.

Håper det hjalp.

Link to comment
Share on other sites

Takk for hjelpen..

Men beklager for at jeg er litt grønn på dette her. Har ikke mulighet for å komme meg til Biltema, mye lettere med Clas Ohlson, så jeg lurte på om du kunne finne en link med an adapter på clasohlson.no. Er det DC-adapter jeg må ha, eller kan det også være AC?

Edited by Sindre Torp
Link to comment
Share on other sites

Selvfølgelig :)

Sist jeg så etter dette på Clas Ohlson hadde de i butikken i tønsberg et mye bedre utvalg enn hva det var på hjemmesidene deres.

men uansett; her er ett eksempel: http://www.clasohlson.no/Product/Product.aspx?id=383385

noe dyrere enn på Biltema, men de hadde varianter til lavere pris enn det også i butikken.

Det viktigste er at du får et 9V DC-adapter med regulert/stabilisert (litt forskjellig hva det heter) utgangsspenning og 2mm DC-plugg. Får du det er du i boks! =)

Og, JA, du _må_ ha DC-adapter. Et AC-adapter må du ikke finne på å putte inn i boksen =)

edit: og, vi er alle grønne på områder før vi lærer ting. Min erfaring er at de dummeste spørsmålene jeg stiller gir de svarene jeg lærer mest av.

Hyggelig å kunne være til hjelp ^_^

Edited by Duckling
Link to comment
Share on other sites

Jeg har også lite peil på spenning og sånt.

Med min Ibanez TS-9 pedal som jeg kjøpte på en lokal musikkforretning solgte de meg en Boss PSA-230P AC-adapter.

Bakpå pedalen står det:

"AC adapter, DC9V".

Regner med at de har peil der og at adapteren er korrekt i forhold til pedalen.

Venter (enda) på en Keeley BD-2 pedal fra godlyd, kan denne adapteren brukes til den pedalen også, eller?

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.