Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

TenaciousG

Medlem
 • Innholdsteller

  41
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om TenaciousG

 • Rang
  Nybegynner
 1. Nå fikk jeg bekreftelse på at Keeleyen er sendt, så setter pris på svar angående om adapteren kan brukes på denne også, eller om jeg da vil ødelegge den. Takk
 2. Jeg har også lite peil på spenning og sånt. Med min Ibanez TS-9 pedal som jeg kjøpte på en lokal musikkforretning solgte de meg en Boss PSA-230P AC-adapter. Bakpå pedalen står det: "AC adapter, DC9V". Regner med at de har peil der og at adapteren er korrekt i forhold til pedalen. Venter (enda) på en Keeley BD-2 pedal fra godlyd, kan denne adapteren brukes til den pedalen også, eller?
 3. Godlyd sender vel ikke fraktfritt ubetinget... "Fraktfri levering i Norge når ordren har en verdi på 1.500 eller mer"
 4. Hei! Surfet meg inn på denne siden: Gitarhuset i går. Merket meg at de sender fraktfritt i hele landet uansett hvor mye (/lite) du handler for! Vet ikke om dere har sett denne, men tenkte jeg skulle si ifra hvertfall dersom dette kun er et midlertidig tilbud eller noe. Handlet litt plekter og div småting til litt over hundrelappen der i går.. Ta en titt og kos dere! PS: Var usikker hvilket forum dette passet under, flytt gjerne tråden dersom det er ønskelig.
 5. Ok, takk for svar. Er dere andre her ellers flinke til å drive vedlikehold på gitaren? Hva gjør dere/hvor ofte?
 6. Hei! Jeg fikk et "D'Andrea Guitar Care Kit" i julegave som inneholder en slags polish for treinstrumenter. Noen som har erfaring med denne? Kan dette brukes både på halsen og kroppen, eller er det kun beregned på kroppen til gitaren? Var egentlig ute etter noe som kan ivareta treverket i halsen og gitaren generellt.
 7. Har hørt mye positivt om keeley sin BD-2 og som nevnt mente de at den skulle fungere bra sammen med Tubescreameren også. Har tenkt tanken på 2 tubescreamere, men ikke fått testet, og jeg syns dette valget hørtes enda mer spennende ut, litt forskjell i lyden på denne pedalen, mer "grit" enn en tubescreamer som de sa. Håper på noe bra! Hvordan har du ellers instillingene på ampen da? bruker du "bright" switchen? Booster du lyden ved å kjøre høy level på tubescreamerne?
 8. Selger kanskje min 3 måneder gamle big muff Pi USA reissue. PM meg om interressert.
 9. Har egentlig null peiling på kjøp av musikkutstyr fra utlandet (toll, frakt, moms). Føler at det er tryggere å kjøpe fra et norskt selskap, da slipper man alle ekstrautgifter med sending frem og tilbake dersom feil skulle oppstå på produktet.
 10. Jepp håper det, sendte en mail til de på Keeley om hva de trodde; "The BD2 would work great with your setup, that’s actually a setup we see a lot of guys using! I would suggest running the BD2 as a slightly dirty rhythm tone, and the TS9 as a lead boost after it. The BD2 will get you a cranked Fender type tone without having to damage your hearing by cranking your Twin (we all know how loud a Twin has to be to start breaking upJ)". Bare synd at de var utsolgt på godlyd, får ikke inn før i januar..
 11. Ok, dersom det ikke er noen innvendinger bestiller jeg keeley sin BD-2 Phat mod nå! Håper jeg får noe godt ut av den sammen med TS-9'en, kan jo hende jeg går til innkjøp av en DS-1 også senere dersom jeg selger gt-6'en og big muffen.
 12. Leste en del reviews av DS-1 pedalen og enkelte sier at den faktisk blir litt harsk og "buzzy" på en clean Twin amp. BD-2'en derimot har kun fått toppkarakterer og blir skrytt i været. Ser for meg at den kanskje kan låte bra til lead også med boosten fra ts-9'en. SRV brukte jo ofte 2 TS-9'er for å få litt mer juice i leaden (ikke gjør dette til en SRV tråd, plis). Usikker nå, men har veldig lyst til å bestille BD-2'en fra godlyd så jeg får den før jul... Angående GT-6'en vet jeg ikke hva jeg skal gjøre.
 13. Twin reverben er en '65 reissue og har ingen effekt sløyfe Syns kanskje det er greit med gt-6'en for effekter som chorus/delay/volumpedal osv så slipper jeg å kjøpe dem enkeltvis. Hva med denne pedalen (DS-1 keeley mod), syns den hørtes artig ut; http://www.robertkeeley.com/product.php?id=10 Hvordan tror dere ts-9'en i kombinasjon med keeley ds-1 blir? Og BD-2'en med ts-9'en?
 14. Hei igjen! Har siden sist gang jeg postet kjøpt et boss gt-6 brett og en EH Big Muff pedal. GT-6 brettet bruker jeg kun for delay/chorus/wah/volumpedal siden jeg ikke liker overdrive/dist- eller preampemuleringene. Big Muff pedalen var heller egentlig ikke det jeg trengte. Burde begynne å høre på gode råd.... Da er jeg igjen på utkikk etter en god pedal, har sett litt over tips jeg fikk i denne tråden tidligere og funderer på en brukt fulltone pedal av et slag. Men vet ikke hvilken, eller evt kanskje den keeley BD-2. Er det enorm forskjell på Keeley BD-2'en og den vanlige BD-2'en siden prisen
 15. Hei! Satt å funderte på en ting.. (bruker engelske begrep, da jeg har lært litt fra engelske nettsider, og ikke kan de norske begrepene:) I en blues progresjon med A, D, og E, hvorfor spiller man da vanligvis en minor-skala over disse akkordene som er major. F.eks ville det vært vanlig å spille A minor pentatonic skala over disse. MEN denne skalaen, som kan være et utdrag av posisjonene i henhold til hver enkelt akkords minor representasjon, passer jo egentlig ikke over major versjonen av akkordene. Det naturlige ville jo vært å spille en vanlig major-skala over akkordene, f.eks. A-major skala
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.