Web Analytics
Jump to content

USB-lydkort


Roar
 Share

Recommended Posts

Har drevet og tittet rundt i det siste på slike USB-lydkort og har følgende spørsmål:

-Er det bare å plugge rett inn og spille inn?

-Kan jeg plugge ampen min inn i det? (Via line-in da eller?)

-Finnes det rimelige pakker som også inneholder et innspillingsprogram?

Thank you for your time.

Link to comment
Share on other sites

Hvis du har program for innspilling, så er det i prinsippet bare å plugge rett inn og spille inn, ja.

Forsterkeren kan vel kobles til om den har linje utgang. Men jeg har intrykk av at folk flest foretrekker å spille inn gitar med mikrofon foran forsterkeren, for å få høyttaler lyden.

Ja, denne for eksempel, men mange slike produkter inneholder ett eller annet slags innspillings program.

Link to comment
Share on other sites

Gode erfaringer med det, da?

Akkurat nå kjører jeg pc-mic foran amp + adobe audition. funker helt greit bare for å ha et referansepunkt til låtene sine, men jeg har samtidig lyst til å ha et godt utgangspunkt da jeg vil lære meg mer om mixing og det å skru lyd.

Link to comment
Share on other sites

Tror dette er et bra kjøp. Men ikke plugg fra linje ut på ampen og inn i lydkortet, skaff deg en bra mic og mic opp ampen, blir knall.

Du skal komme langt med Adobe Audition, det er et bra program, og det inneholder masse bra effekter.

Link to comment
Share on other sites

^

Hadde slått til med en gang om jeg hadde hatt penger.

Ja, jeg har brukt Adobe en god stund og det duger utmerket til mitt brukt. Men hvis jeg først skal kjøpe, så tenkte jeg like gjerne jeg kunne kjøpe et med pro-tools og.

Problemet mitt når jeg mikker opp foran ampen, er at lyden fra høytalerene(dvs trommene) også blir med når jeg spiller inn gitarene. Men der er vel løsninga rett og slett å spille inn med et headset. Så det er vel egentlig ikke et problem heller.

Men du som er så garva på det her. Hva er de store forskjellene på 1.5 og 2.0 ? A.A, altså.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.