Web Analytics
Jump to content

Trommis og bassist søkes i Trondheim


Slashaxl
 Share

Recommended Posts

Hei. Vi er nå på jakt etter ny trommis. Driver for tiden å prøver ut forskjellige trommiser, og vil gjerne ha så mange alternativer sommulig å velge mellom.

Som trommis bør du ha spilt en god stund, samt helst ha erfaring med det å spille i band.

Du må også kunne å traktere trommene, dobbelpedalen bør sitte greit, tempo fra relativt rolig og groovye greier til lynkjappe thrashmetal type riff. Nivået på bandet er relativt høyt, så kravene til evt medlemmer er høye.

Bassist, gjeder mye av det samme som over, bør få med deg fingrene.Ha såpass forståelse for hva du driver med, at vi andre i bandet ikke trenger å lære deg hver note av hva du skal spille. Fordel om du også som bassist spiller like bra med plekter som med fingrene. Avlydpreferanser ser vi for oss at bassen vil ha en funksjon i bandet ala Rex i Pantera for å ta et eksempel, der bassen ikke nødvendigvis kun har den rollen med å ligge som en grunnmur i musikken, men også tilfører noe ekstra.

Det som vi ønsker, og forventer av både bassist og trommis er at dere kan bidre til å gjøre bandet bedre, at man kommer med ideer, greier å løfte musikken et hakk, og tilfører nye elementer. Vi er interessert i folk som møter på øving, leverer varene, jobber med ting hjemme og normalt har tid til å øve en del.

Vi er ikke et band som kan settes i noen klar bås sjangermessig, da vi henter masse inspirasjon fra gamle helter, samt prøver å gjøre vår egen greie ut av ting, og ikke er redd for å kanskje prøve ut nye sammensetninger av typer riff, og musikalske stilarter, så lenge det høres bra ut og føles bra.

Skulle noen være interesserte, være villige til å prøve seg, eller ha noen spørsmål, så send gjerne et PM, eller ring/sms meg på nr: 92405339.

Edited by Slashaxl
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.