Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

Trommis og bassist søkes i Trondheim


Slashaxl

Anbefalte innlegg

Hei. Vi er nå på jakt etter ny trommis. Driver for tiden å prøver ut forskjellige trommiser, og vil gjerne ha så mange alternativer sommulig å velge mellom.

Som trommis bør du ha spilt en god stund, samt helst ha erfaring med det å spille i band.

Du må også kunne å traktere trommene, dobbelpedalen bør sitte greit, tempo fra relativt rolig og groovye greier til lynkjappe thrashmetal type riff. Nivået på bandet er relativt høyt, så kravene til evt medlemmer er høye.

Bassist, gjeder mye av det samme som over, bør få med deg fingrene.Ha såpass forståelse for hva du driver med, at vi andre i bandet ikke trenger å lære deg hver note av hva du skal spille. Fordel om du også som bassist spiller like bra med plekter som med fingrene. Avlydpreferanser ser vi for oss at bassen vil ha en funksjon i bandet ala Rex i Pantera for å ta et eksempel, der bassen ikke nødvendigvis kun har den rollen med å ligge som en grunnmur i musikken, men også tilfører noe ekstra.

Det som vi ønsker, og forventer av både bassist og trommis er at dere kan bidre til å gjøre bandet bedre, at man kommer med ideer, greier å løfte musikken et hakk, og tilfører nye elementer. Vi er interessert i folk som møter på øving, leverer varene, jobber med ting hjemme og normalt har tid til å øve en del.

Vi er ikke et band som kan settes i noen klar bås sjangermessig, da vi henter masse inspirasjon fra gamle helter, samt prøver å gjøre vår egen greie ut av ting, og ikke er redd for å kanskje prøve ut nye sammensetninger av typer riff, og musikalske stilarter, så lenge det høres bra ut og føles bra.

Skulle noen være interesserte, være villige til å prøve seg, eller ha noen spørsmål, så send gjerne et PM, eller ring/sms meg på nr: 92405339.

Endret av Slashaxl
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.