Web Analytics
Jump to content

pedaltrain


mojohead

Recommended Posts

Har spurt om dette før, men skal til å kjøpe den største ramma fra pedaltrain (pakke fra godlyd, med adapter og hele sulamitten)

Hvordan har dere som allerede har det satt opp deres?

Bilder?

:mellow:

Gå hit:

http://www.thegearpage.net/board/forumdisplay.php?f=4

og klikk på linken "Your pedalboard - photo"

Der er det over 2500 innlegg og bilder av forskjellige pedalbrett, inkl mange, mange pedaltrains. Ganske mye å sette seg inn i med en gang, men hvis du også leser en god del rundt på effekt-sidene på The Gear Page står det MYE fornuftig om akkurat det du spør om :)

Lykke til!

Link to comment
Share on other sites

Har spurt om dette før, men skal til å kjøpe den største ramma fra pedaltrain (pakke fra godlyd, med adapter og hele sulamitten)

Hvordan har dere som allerede har det satt opp deres?

Bilder?

:mellow:

står i kjeller'n og ble erstattet av en plastpose, ha ha....... oh well en eller annen dag jeg får veldig god tid skal jeg kable det opp igjen.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.