Web Analytics
Jump to content

Fjerne kobling inni amp?


Recommended Posts

Jeg har en Marshall JMP fra 76 med 4 inputs, altså to kanaler med to inputs per kanal. Disse kanalene kan som kjent kobles sammen får å få en litt annen lyd. Min derimot er koblet sammen på innsiden, og jeg vil gjerne koble dem fra hverandre. Er dette en smal sak? Er det bare å kutte over en tråd eller noe sånt inni ampen?

Link to comment
Share on other sites

Det lureste er egentlig å selge den til meg for en to-tre hundre kroner. Men hvis ikke det går; ja, det er ganske enkelt, men jeg tror du mister en del gain da. Jeg vet ikke åssen den modden var igjen egentlig, men hvis du googler litt finner du det nok ut.

Link to comment
Share on other sites

Ja det var en god ide. Mulig jeg høyner til 400. Men fra spøk til Halvor. Det gjør ikke noe om jeg mister gain. Det er jo bare å koble sammen kanalene på utsiden.

Edited by knut
Link to comment
Share on other sites

Jeg husker at jeg hadde en gammel Marshall inne på verkstedet for noen år siden, som jeg modifiserte til å gi signal på begge kanalene samtidig. Kanskje det er denne som har havnet hos deg?

Hvis du ser inni, og ser mellom to av inngangs jack kontaktene, så står det kanskje der en enkel ledning som skiller seg ut fra de andre. (den er ny, alt annet er gammelt) Den nye ledningen er det bare å ta bort, så er forsterkeren i sin original stand igjen.

Hvis det er den samme, da.

Men jeg mener også å huske at jeg laget det slik at de to kanalene ikke er koblet sammen hvis man setter en jack plugg i den rette kontakten på den andre kanalen. Det skal bryte sammenkoblingen..... tror jeg. B)

Link to comment
Share on other sites

Så enkelt å greit. Hm. Det kan jeg prøve. Altså en jack som ikke er koblet til noe i andre enden? Det er forøvrig bare en input som funker, men det er kanskje på grunn av den modden?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.