Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

knut

Medlem
 • Innholdsteller

  217
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om knut

 • Rang
  Gitarrocker
 1. Sigur Rós er et av verdens beste band! Synes også Ágætis Byrjun er best, men () og Takk... er ingen dårlige album heller. De er jo også tre vilt foskjellige album. Et album for forskjellige situasjoner. Så dem i Oslo i fjor. Mista dem på Roskilde pga forsinka Guns N' Roses konsert (luksusproblem?), men jeg kom meg backstage med dem etterpå og snakka med vokalisten Han var en vanvittig hyggelig fyr. Tok seg tid til å snakke med meg og kompisen. Spanderte øl gjorde han og.
 2. Marsnall? Nok en billig-klone eller? Neira. Jeg har forresten en nøyaktig likedan fra samme år, bare at min har toggleswitches (ble produsert tidlig på året). Knallamp det der. Løp og kjøp!
 3. Skal gjøre det når jeg får tilgang til et kamera. Prøver med en buffer etter ferien, tenkte jeg.
 4. Je! Der gikk jeg og. Stemmer det. Det var Park-amper der ja. Men det var rådårlige greier. Kan nok ikke sammenlignes med disse Marshall-klonene som det er snakk om. Angus sa i et intervju at han brukte Park på et tidspunkt, før han fikk råd til Marshall, og at alle da trodde han brukte Marshall.
 5. Testet den alene. Bruker heller ikke lange kabler. Har tenkt litt på den Keeley'en, men vil prøve å holde det så enkelt som mulig. Leste litt på harmony-central-foraene og der får Rat'en mye pes for akkurat dette.
 6. Hm. Min stjeler dritmye topp hvertfall. Uansett, noen som kan bli kvitt det da?
 7. Jeg har en Rat. Den er jævlig digg, men når den er av så stjeler den altfor mye tone. Dette er sikkert et kjent fenomen, men jeg vil helst at den ikke skal stjele noe. Så jeg lurer på om det er noen som kan TB-modde min rat for en liten slant.
 8. Han hadde selvfølgelig et lite barokkstykke på repertoaret.
 9. Visste ikke at Powermad var et ekte band når jeg så filmen. Kul det, men enda kulere når Nicholas Cage banker livskiten ut av folk samtidig
 10. Underlig fenomen det der. Alle g-strenger jeg har vært borti i hele mitt liv har vanskelig for å bli stemt. Tunere blir veldig forvirra og svinger frem og tilbake. Må være noe med frekvensen.
 11. Hei det er meg. Lydklipp finner du her. Tipper at den skulle gjøre susen for ditt ønske om plexilyd. Overkommelig i prisveien er den og.
 12. Hva hjelper hjul når du skal opp trapper liksom Baller nok til å bære selv
 13. Nåh. Det finnes noen som har baller nok til å bære selv, eller som er lur nok til å kjøpe kabinett med hjul.
 14. Men dere skal ha jævlig mye realfag! Og mindre studieretningsfag.
 15. Kjøpte en HAO Rust Driver fra godlyd.no. Den er fet! Plexi på boks omtrent, og cleaner opp veldig bra om du bruker gitarvolumet, og da dekker den alle de banda du nevner. Ikke så dyr heller til å være en slik highend-boks. Billigere enn Tubescreameren hvertfall. Men du må nok bruke to forskjellige gitarer for å spille både Metallica og Kaizers.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.