Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

Sumpen

Medlem
  • Innholdsteller

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Sumpen

  1. Oida oida! Det var jo skrivefeil fra min side Skulle selvfølgelig stå 5000,- Min feil...
  2. Heihå! og god jul! Ei venninne skal få seg gitar. En akustisk, og med dagens priser og såkalte "juletilbud" kan man lett bli litt forvirret. Hun er ikke helt sikker på om hun vil ha nylon- eller stålstrenger, men noe sier meg at det blir stål. Det bringer meg til punkt to: hun vil helst ha svart gitar, ikke kom med bare med forslag med svarte gitarer likevel, for jeg vil leite gjennom litt grundigere Vil tippe budsjettet ligger opp til 5000,- men for all del, strekk den grensen litt om nødvendig. Og sist, men ikke minst: Det må være en gitar som kan brukes til de fleste sjangere. Takker for alle flotte svar! EDIT: Glemte forresten å nevne at nettbutikker er en fin bil, men gitarforhandlere i Kristiansand er enda bedre.
  3. Jeg har billett til den dagen Gleder meg som en liten unge! Får da inderlig håpe han finner fram flere folk å spille med den dagen!
  4. Kjøpte en Ibanez RG370DX av denne karen her. Gitaren kom raskt og smertefritt, forhåndsbetaling var null problem, og alt gikk som det skulle. Selv er jeg veldig fornøyd, og gitaren var akkurat slik jeg ble fortalt. Dette er en bra selger, kan absolutt stoles på!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.