Web Analytics
Jump to content

Tips til justering av effektpedaler mottas med takk!


Recommended Posts

Kjøpte en Marshall Gov´nor 2 vrengpedal (via her faktisk) som jeg driver og leker med. Har oppdaget at omtrent hver gang jeg bruker den, er lyden ikke like kul som sist - så jeg bruker nesten mer tid på å justere pedalen enn på å spille! Kunne godt tenke meg noen velmenende råd ifm justering av pedalen, slik at jeg raskere finner frem til en fet lyd jeg kan "leve med" en stund - om noe sånt er mulig, selvsagt ;)

Link to comment
Share on other sites

det var akkurat sånn jeg følte det den gangen jeg brukte en metal zone.

Jeg klarte å skru frem en bra lyd, men etter en viss tid måtte jeg til og skru igjen. Og igjen, og igjen og igjen. Oftere og oftere. Til slutt skaffet jeg meg en tech21 gt2. Den var bedre (trengte ikke å skru så ofte), men ikke helt bra, da den var litt for grumsete og utight.

etter å ha eid en hel haug av forskjellig utstyr, kom jeg over rocktron si pro gap preamp. Etter at jeg fikk skrudd en bra lyd på den har jeg ikke trengt å forandre den igjen. Har brukt nøyaktig samme instillinger nå i over et halvt år, og er fremdeles dritfornøyd.

Rådet mitt er at du kvitter deg med den pedalen, og skaffer noe som låter riktig for deg. Evt. kan du skaffe deg en eq-pedal. Den kan være grei å ha uansett, og vil gi deg mye bedre mulighet til å skru fram den lyden du vil ha, nesten samme åssen utstyr du bruker.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.