Web Analytics
Jump to content

Kjøp av transformator fra USA


Recommended Posts

eg har som sagt en transformator no også, Overseas Electronics Step Up Power Adaptor ST-100, regner med at det e 100W. Men det e veldig støy i forsterkeren min, hadde det problemet vært løst om eg hadde kjøpt en med høyere Watt?

Link to comment
Share on other sites

Susing kommer vel ikke fra jordstøy. Jordstøyen ligger vel rundt 50hz (hvis så lavt?) og høres som brumming. Husker min laget slik en mørk brummelyd før jeg fant jordet uttak til den.

Når suser det? Når du ikke tar på strengene/stolen? I så fall kan det hende du må frem med loddebolten.

Link to comment
Share on other sites

eg tror problemet ligger i kabelen til gitaren, den e litt deformert ved enden ser eg. Men bestiller likevel en jordet strømadapter, den sitter mye bedre fast i veggen enn den transformatoren eg har no, det e egentlig usa standard uttak på den, det følger bare med en løs dings som man tar på enden, slik at den passer norsk strømuttak, men den detter av og til av. Det høres VELDIG godt når den gjør det...

Link to comment
Share on other sites

eg tror problemet ligger i kabelen til gitaren' date=' den e litt deformert ved enden ser eg. Men bestiller likevel en jordet strømadapter, den sitter mye bedre fast i veggen enn den transformatoren eg har no, det e egentlig usa standard uttak på den, det følger bare med en løs dings som man tar på enden, slik at den passer norsk strømuttak, men den detter av og til av. Det høres VELDIG godt når den gjør det...[/quote']

Hvor får du tak i denne?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
  • Hei, Jeg har ett Line 6 Relay G50 system men har klart å miste senderen. Line 6 TBP12 Noen som har en de vil kvitte seg med?
  • Men blir det ikke moms, toll, osv på dette da?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.