Web Analytics
Jump to content

Hoy!


Recommended Posts

Mener å huske jeg laga en slik presentasjon her for lenge sia, men siden jeg ikke er noe særlig aktiv er det kanskje på sin plass å lage en ny.

Jeg heter Endre, bor på nordmøre og har spilt gitar i 10-12 år, med noe downtime her og der. Kjøpte en Morgan kassegitar på Musikkhuset i Kristiansund for 1300 kroner, noe jeg mente var svindyrt på den tida. Den kom ferdig oppsatt til slide (neppe med vilje), og jeg fikk aldri helt dreisen på den. Så interessen dabba litt av. Men jeg var meget interessert i gitarer og hadde lysst til å spille hele tiden. Det endte med at jeg fikk tak i en '65 Hagstrøm 3 og begynte i band, med kun noen få grep i snippsekken. Det å spille i band, det er nok den beste undervisninga man kan få, uansett hvilken "level" man er på! Hva angår interesse for gitar, så har det gått en veg, noe som det ofte gjør. Det er det nok flere her som kjenner seg igjen i? Det er ikke så mye å fortelle om åra imellom da og nå, så jeg går i gang med å fortelle litt om hva jeg spiller på nå, for det er vel det folk egentlig vil vite.

Jeg delee gitarene i to kategorier. De jeg spiller på fast og de som fungerer som skapfyll.

Operative gitarer:

1978 Yamaha SA2000

1991 Orville by Gibson '61 SG.

2007 Fender AVRI '52 Telecaster (åpen G)

Skapfyll:

1965 Hagstrøm 3

1979 Hagstrøm Super Swede

2001 Morgan akustisk

Hounddog Roundneck Dobro

1996 Fender Stratocaster USA

Amper:

Headstrong Prima 30

Fender Blues Jr, med Celestion

Bruker også ymse pedaler

Det er vel det hele. Så om noe lyder interessant så får De bare spørre.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.