Web Analytics
Jump to content

Boogie Les Paul, norsk laget.


jmjohan2
 Share

Recommended Posts

Hei alle sammen her i gitarland. Er da på jakt etter min gamle gitar så prøver lykken her da 100vis av annonser på finn de siste årene ikke har hjulpet så mye. Er da på jakt etter en rød og sort Boogie les paul fra tidlig 80 tallet. Var en som heter Terje fra Oslo som satte de sammen, hadde også en butikk i Oslo som da het Soundhouse. Kjøpte denne gitaren brukt i Molde i 1987 etter en sommer med jobbing. Hadde den i flere år til jeg og min kjæreste (nå min kone) flyttet til Bergen i 1996 da hun skulle studere. Tok en stund for meg å få jobb så for å dekke husleien den ene måneden ble jeg dessverre nødt og selge Boogien min. Men håper da nå at noen kansje vet hvor den kan være så jeg eventuelt kan kjøpe den tilbake eller kansje bytte den mot en gitar av både topp kvalitet og bra pris. I utgangspunktet var jo ikke dette så dyre gitarer men den sentimentale verdien gjør jo at jeg er villig til å gi en bra pris for den. Eventuelt om noen også kansje sitter på en Boogie les paul de ikke bruker kan det være aktuelt å kjøpe den da min gamle gitar fra ungdommen kansje ikke eksisterer lengre kan en erstatning også være godt å få tak i. Håper virkelig noen vet noe og kansje kan melde meg her angående gitaren eller sende meg en mail. Setter uffattelig pris på all hjelp jeg kan få da jeg har tenkt på denne gitaren i over 15 år nå. Legger ut et bilde av en LTD gitar her som omtrent har samme mønster og farge som min gamle Boogie hadde. Nok en gang takk for all hjelp der ute i Norge :)

post-14297-0-04757200-1412019724_thumb.j

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Bruker du en sånn fret bibb tang på enden av båndet for å klippe av tangen eller har du egen patent? Det ser så bra ut dette, flott treverk🙂
  • ok. lykke til videre med prosjektet.
  • Tusen takk! Gripbrettet er slipt til 9,5 " radius... eller det var ihvertfall meningen.  Bruker en sånn slipekloss med radius, har bare 9.5 . Merker at det alltid blir slipt mest på midten, og slig at det blir buet, og prøver å rette dette ved å slipe mer på endene.  Hadde vært mye bedre med en lang klosse. ser vel flatt ut på bildet bare. Binding er surnet bjørk, som jeg også brukte på den forrige halsen. Har hørt om stabilisert tre, men aldri prøvd det nei. 
  • flott arbeid. gripebrettet ser nesten helt flatt ut for meg. er det bare bildene, eller er det flatt? helt enig. lønn er nydelig som binding. tipper bjørk også hadde vært flott. så forresten på en knivside her om dagen at det finnes noe som heter "stabilisert tre". skal visstnok være treverk som er mettet med en slags epoxysubstans. vet dere om slikt blir brukt på fingerbrett?
  • Deilig når det nærmer seg med slipingen. Tidskonsum.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.