Web Analytics
Jump to content

Boogie Les Paul, norsk laget.


jmjohan2
 Share

Recommended Posts

Hei alle sammen her i gitarland. Er da på jakt etter min gamle gitar så prøver lykken her da 100vis av annonser på finn de siste årene ikke har hjulpet så mye. Er da på jakt etter en rød og sort Boogie les paul fra tidlig 80 tallet. Var en som heter Terje fra Oslo som satte de sammen, hadde også en butikk i Oslo som da het Soundhouse. Kjøpte denne gitaren brukt i Molde i 1987 etter en sommer med jobbing. Hadde den i flere år til jeg og min kjæreste (nå min kone) flyttet til Bergen i 1996 da hun skulle studere. Tok en stund for meg å få jobb så for å dekke husleien den ene måneden ble jeg dessverre nødt og selge Boogien min. Men håper da nå at noen kansje vet hvor den kan være så jeg eventuelt kan kjøpe den tilbake eller kansje bytte den mot en gitar av både topp kvalitet og bra pris. I utgangspunktet var jo ikke dette så dyre gitarer men den sentimentale verdien gjør jo at jeg er villig til å gi en bra pris for den. Eventuelt om noen også kansje sitter på en Boogie les paul de ikke bruker kan det være aktuelt å kjøpe den da min gamle gitar fra ungdommen kansje ikke eksisterer lengre kan en erstatning også være godt å få tak i. Håper virkelig noen vet noe og kansje kan melde meg her angående gitaren eller sende meg en mail. Setter uffattelig pris på all hjelp jeg kan få da jeg har tenkt på denne gitaren i over 15 år nå. Legger ut et bilde av en LTD gitar her som omtrent har samme mønster og farge som min gamle Boogie hadde. Nok en gang takk for all hjelp der ute i Norge :)

post-14297-0-04757200-1412019724_thumb.j

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg bor i Arendal, og jeg planlegger å kjøpe en gitar jeg gjerne vil ha profesjonelt setup på kort tid etter jeg mottar den. Er villig til å reise et lite stykke, men leter helst etter noe nærme Arendal. Noen som har noen plasser de anbefaler?
  • Har ikke vært innom her på en god stund. Trodde hele greia var avviklet, men så er det jo ikke - foreløpig i hvertfall🤔
  • Den som ideelt passer, i følge nettbutikken er på RMS-effekt: 250W - Toppeffekt: 350W, så du har nok rett:) Ja det er et relativt lite anlegg, men jeg tror det holder i et kjellerlokale eller øvingsrom. Jeg øver mest med hodetelefoner så jeg trenger å høre det jeg holder på med, i rommet, og det går ikke her jeg bor.
  • Det blir for avansert for meg. Jeg trodde det bare var å plugge i en gitar og spille i vei. Visste ikke om den pickupen. De selger også uten så det var en slik jeg så for meg, men hvis man trenger ekstrautstyr så blir det noe annet. Jeg har en Gibson Les Paul og ønsker meg en svart Fender Stratocaster. Det er alt jeg trenger av El gitarer og jeg liker ikke tanken på å koble på ekstrautstyr. Jeg så også nettopp på manualen og tror jeg trenger å tenke litt på dette, men det blir neppe aktuelt. Utrolig flott sak likevel, i hvert fall når de tester den på Youtube. Jeg er en enkel sjel og vil ha det enkelt. Derfor har jeg mye nesten ubrukt utstyr, eller bare testet for å se at det funker når man får det hjem, som skal ut på Finn når jeg en eller gang får den rette spiriten. Boss BR 800 Muligens en nyinnkjøpt Yamaha MG10 XUF Yamaha PSR-S670 keyboard (veldig lite brukt) Taylor 327e V-Class (så godt som ny) En del pedaler (Kun testet) Muligens forsterkeren til PA anlegget jeg nevnte. (Ny, kun testet) Og en del mer jeg ikke kommer på i farta. Jeg er redd det ville blitt en Roland GR55 GK i tillegg som skulle ut på Finn.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.