Web Analytics
Jump to content

Bassist søker band i Trondheim


OliveAutopsy
 Share

Recommended Posts

Har spilt bass noen år og er stødig teknisk og musikalsk. For tiden hører jeg mest på Radiohead og Tool, men min musikksmak har variert fra The Who og de andre gamle rockeheltene til Muse og de litt yngre. Jeg kan forøvrig ca. 80% av alle Muse-sanger på bass. I hvert fall hvis jeg får 5 minutter til å forberede meg i forkant, da det er lenge siden jeg har spilt de fleste av dem. Ser for meg et band som spiller litt eksperimentell rock.

Skriver sanger og tekster, og hvis du gjør det i tillegg til å fylle en plass er det bare supert. Foreløpig er ikke sangene jeg har skrevet så altfor ekperimentelle, men det skal ikke mer til enn litt fiklefakleri for å gjøre dem uhyre kompliserte på grensen til det pretensiøse. Musikken jeg har lyst til å lage kommer til å avhenge av hva slags musikk du liker, så lenge det er innenfor rocksjangeren.

Eksempler med hva jeg mener vi kan gjøre i dette bandet:

-Har du skrevet en vakker 3/4-taktsballade med vekt på fine melodier? Bra! Kanskje vi til og med kan ødelegge den med en destruktiv 5/4-beat fra trommeslageren som blander seg fint med resten av takten etter tre 5/4-takter? Bassen kan i løpet av den tiden gjøre den triste C-mollen din om til en Ess-dur (som egentlig er det samme som C-moll iflg. kvintsirkelen), som alt intensifiseres mot slutten av de tre 5/4-taktene, for deretter å gå tilbake til resten av refrenget du egentlig hadde skrevet.

-Hvis du noen gang kommer med en progrocksang kan vi finne en måte å sammensmelte den med ovennevnte sang.

-4/4-takt er heller ikke noe å le av. Her kan gitaren kjøre noe a la Weird Fishes (Arpeggio) for å spice opp litt.

-Det er selvfølgelig greit å lage en straight forward låt uten så mye fiksfakseri.

-Coverlåter går greit an også.

Forestiller meg i hovedsak trommer/perkusjon, keyboard, gitar og vokal i tillegg til bass, men spiller du noe eksotisk er det like bra! Skal man eksperimentere er det flott med andre instrumenter. Vi trenger forøvrig ikke alle de tradisjonelle instrumentene hvis vi ikke finner noen.

Hovedpoenget mitt er at her skal alle ha det moro med noe de liker - musikk. Min måte å ha det moro med musikk er å tenke ut lure melodier med rare taktarter som gjerne høres fremmed ut, men vi vil kunne trenge folk med et mer tradisjonelt syn på musikk også.

Det må sies at jeg kanskje har lagt for mye vekt på å få fram hvor eksperimentell jeg har lyst til å være. Det som mest sannsynlig kommer til å skje, er at jeg ikke klarer å sammenfatte alt jeg har lyst til å gjøre, og deretter bare komme med en standard rockesang.

Jeg blir 18 år til sommeren og bor i Trondheim. Hvis du bor i Trondheim og har lyst til å lage musikk som egentlig er litt over evne, værsågod!

TL;DR: Bassist 18 år i sommer søker bandmedlemmer til band i Trondheim. Musikksjanger: Rock generelt.

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...
 • 11 months later...

Ja hei! Vi i bandet ACTIVE STEEL søker en teknisk bassist til bandet vårt og vi spiller Prog metal! Vi i bandet er to 17 åringer og to 14 åringer er du interessert? Mail meg : robinhopmo@live.no

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.