Web Analytics
Jump to content

Steps To My Eternity - Ny Black/Dark Metal sangtekst!


Recommended Posts

Steps To My Eternity

As i slowly take my steps

To my eternity

Life flashes by

Dark and bleak

I am ready to face my time

Cold and weak

My body will rot away

In my bloodstained coffin

I will walk through time

Noone can see me

But i traded all for this

Forever i will live

I will spend eternity

Walking this world

Among the dead, Among the living

This is what i seek

At last i take the final step
Regret is what i feel

Hunger for death

Is only growing bigger

https://soundcloud.com/darkhel/steps-to-my-eternity
Ikke jeg som spiller gitar på denne...
Men jeg prøvde på vokal
Dere får ihvertfall høre melodien til teksten.

Feedback plis :)

Edited by toro1504
Link to comment
Share on other sites

Leste akkurat den forrige teksta du la ut, og vil si at du har gjort god utvikling. Ser ikke noe å ta tak i, den er kanskje en smule monoton, men det er ikke feil. Vers 2 og 3 begynner relativt likt, men igjen kan dette like mye være positivt som negativt, kommer helt an på hva du vil formidle.

Hvis jeg skal gi deg et tips, vil det være å lete i alternative kilder etter ord å bruke, kraftord som eternity, time, dark, bleak osv. er ofte brukt. Jeg regner med at inspirasjonskilden din er andre metallband, og i frykt for å høres ut som engelsklæreren din på barneskolen vil jeg foreslå at du sjekker noe av den mørkere, klassiske litteraturen, som jeg tror kan passe godt inn i språket ditt. Sjekk ting som Dante's Inferno, forfatteren Marquis De Sade, eller til og med Homer (andre har antagelig enda bedre forslag). Ikke nødvendigvis lett lesning, men hvis inspirasjonen er det viktige går det fint an å skumme igjennom på jakt etter gull.

Men bottom line: Du har skrevet en god tekst, som funker til sitt formål, og man kan lese at du har lagt inn mer arbeid enn den jevne poptekstforfatteren.

Edited by Eivind August
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.