Web Analytics
Jump to content

Steps To My Eternity - Ny Black/Dark Metal sangtekst!


Recommended Posts

Steps To My Eternity

As i slowly take my steps

To my eternity

Life flashes by

Dark and bleak

I am ready to face my time

Cold and weak

My body will rot away

In my bloodstained coffin

I will walk through time

Noone can see me

But i traded all for this

Forever i will live

I will spend eternity

Walking this world

Among the dead, Among the living

This is what i seek

At last i take the final step
Regret is what i feel

Hunger for death

Is only growing bigger

https://soundcloud.com/darkhel/steps-to-my-eternity
Ikke jeg som spiller gitar på denne...
Men jeg prøvde på vokal
Dere får ihvertfall høre melodien til teksten.

Feedback plis :)

Edited by toro1504
Link to comment
Share on other sites

Leste akkurat den forrige teksta du la ut, og vil si at du har gjort god utvikling. Ser ikke noe å ta tak i, den er kanskje en smule monoton, men det er ikke feil. Vers 2 og 3 begynner relativt likt, men igjen kan dette like mye være positivt som negativt, kommer helt an på hva du vil formidle.

Hvis jeg skal gi deg et tips, vil det være å lete i alternative kilder etter ord å bruke, kraftord som eternity, time, dark, bleak osv. er ofte brukt. Jeg regner med at inspirasjonskilden din er andre metallband, og i frykt for å høres ut som engelsklæreren din på barneskolen vil jeg foreslå at du sjekker noe av den mørkere, klassiske litteraturen, som jeg tror kan passe godt inn i språket ditt. Sjekk ting som Dante's Inferno, forfatteren Marquis De Sade, eller til og med Homer (andre har antagelig enda bedre forslag). Ikke nødvendigvis lett lesning, men hvis inspirasjonen er det viktige går det fint an å skumme igjennom på jakt etter gull.

Men bottom line: Du har skrevet en god tekst, som funker til sitt formål, og man kan lese at du har lagt inn mer arbeid enn den jevne poptekstforfatteren.

Edited by Eivind August
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Kina-gitarer har jo økt betraktelig på kvaliteten sist årene, og det skyldes nok produksjonsteknologi som er blitt mer presis og produserer høyre kvantum til billig pris. I tillegg til veldig billig arbeidskraft. Men når man nærmer seg 10k, så er det en del "trygge" alternativer der ute fra Martin, Furch, Taylor 110, Cort, Ibanez etc som jeg ville vurdert fremfor Morgan og HB. 
  • Du kommer mer enn langt nok med 15W rørforsterker og et 1x12 kabilett.  Blir det for lite, kan du selge kabinettet og kjøpe et 2x12 istedenfor - du fyller rommet noe bedre da   Jeg har ikke prøvd PRS'en men den får mye gode tilbakemeldinger, og skal være en meget allsidig amp. Må hvertfall ikke la deg lure av styrken på forsterkeren! Har en 15W røramp som lett holder tritt med min Marshall JVM på 50W volummessig, og spesielt i 25 kvm, som ikke er så veldig stort rom. Du blir nok ikke skfufet Ellers har Marshall DSL20 og ENGL Fireball 25 fått mye bra tilbakemeldinger, så du har mye å velge blant hvis du vurderer alternativer. 
  • Dette kan jeg ikke, så ønsker ikke å uttale meg på pris. Men har inntrykk av at mange er villig til å betale "ekstra" for gamle og vellbrukte Gibson-gitarer, så tror nok man bør forvente mer enn hva en nyere i god stand koster. Alltid noen som er interessert i sånt. 
  • Hei.En nyere brukt standard i god stand går for ti-tolv tusen.Så kan man begynne å trekke fra for båndslitasje,reparert halsbrudd,finish, osv.Det er heller ingen fordel at originale deler er byttet ut.Så det spørs  hvordan den er å spille på,(halsprofil,setup,lyd...) dvs. om kjøperen liker den,og er villig til å betale det du forlanger.Og som alltid i en annonse:Bilder,bilder,bilder.. (En brukt Special går for 6-7 tusen og dette er veldig gode gitarer,de er bare ikke så forseggjort som Standard med blank lakk,binding,inlays osv.) Skal kjøperen ha en SG,velger han/hun en gitar i god stand eller en som er modifisert og med reparert halsbrudd?Hmmm.... Tror ikke du får mer enn 5.000,men du kan jo prøve med 7. Lykke til 🙂
  • Hei Noen erfaringer her? Postivt? Negativt? Er kabinettet stort nok for et 25kvm øvingslokale? Spiller stort sett rock, metal og mye forskjellig mellom. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.