Web Analytics
Jump to content

Tonekontroll på superstrat


Ichi
 Share

Recommended Posts

Har en Aria superstrat fra 80-tallet hvor kondensatoren er wiret til midterste lug på volum i stedet for jord, sikkert noe a la Gibson 50s wiring. I stedet for å redusere diskant høres det ut som om den "spisser" lyden.

Nøyaktig hva gjør tonekontrollen når gitaren er wiret slik?

Link to comment
Share on other sites

Har bare en tonekontroll, ja. Men det virker som om den lyder annerledes enn på de andre gitarene mine. Er koblet mellom midterste lug på tonepoten og midterste lug på volum, som går til hot output? på jack. Første lug på tonekontrollen er jorda. Det vanlige er jo kondis fra første lug til jord på tonekontrollen.

Har altså følgende koblinger: pickuper hot til switch, switch til første lug på volum, andre lug kondis samt hot out, tredje lug på volum til jord. Første lug på tone til jord, andre lug kondis til andre lug på volum.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
  • Det er vel en ting midt imellom;Hva selgeren forventer(kan jo være litt fantasi) og hva en kjøper er villig til å betale.
  • Nesten 13000 dollar for en mint condition Wandre BB. Er dette réelle priser eller fullstendig fantasi tall? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.