Web Analytics
Jump to content

Låtskriver søker lyttere/studio/demo innspilling


Emil__

Recommended Posts

Hei!

Jeg har lyst å få i gang litt spilling med en som kan litt musikk. da jeg ikke har så mye erfaring selv.

Litt om meg

Navn: Emil

Alder: 19

Type musikk: singer/songwriter/det som inspirerer

Musikk Inspirasjon: Siri Nilsen, Jonas Alaska, Susanne sundfør, gammel sound

Tekst inspirasjon: personlige erfaringer, personer/hendelser i hverdagen, usakte følelser

(skriver norsk og engelsk)

Musikken har alltid ligget i bakhodet hele mitt liv, men det var ikke før i år jeg har startet med egne låter og prøvd å lage eget særpreg. Jeg føler jeg har masse og si gjennom musikken og drømmen er så klart og dele det, og føle det med andre. Jeg tar frem hverdagen og personlige oppgjør i tekstene mine. Elsker følelsen av å skape tekst og melodi i hodet. Noe som hemmer meg da jeg ikke kan så mye om recording/instrumenter osv. Hvis du vil høre og se litt av hva jeg lager. Så kan jeg sende mail.

Emil

Link to comment
Share on other sites

 • 1 year later...

Hei Emil!

Det er jo en stund siden du la ut denne tråden, men her kommer et svar (bedre sent enn aldri). Kontakt meg gjerne på kontakt@dankristoffersen.com. Vi kan hjelpe deg med demo-innspillinger og instrumentering.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.