Web Analytics
Jump to content

GITARIST SØKES til ambisiøst hardrock/punk hobbyband (Oslo)


kjetilwevling

Recommended Posts

Heisann!

Vi er et band som pr i dag består av trommer, en gitar og vokal som søker en gitarist til som kan samarbeide med annen gitarist. Ser mer for oss dual-guitar sound framfor tradisjonelt rytme/lead. Vi er rutinerte og tidligere profesjonelle musikere på ca 35, så det er en fordel om du er sånn ca 25-40 år og har spilt en del før. Vi har øvingslokale i Lodalen og øver hver onsdag. Har også ustyr for innspilling av demoer. På sikt ser vi for oss en del helgespilling og plateinnspilling. Sjangermessig får du være med å påvirke det, men så langt liggere vi i landskapet hardrock/punk. Noen band vi nevner som referanser er Hellacopters, Alice Cooper, Lords of the New Church, Tom Petty, The Business, Turboneger, Rush, Wildhearts o.l. Vi har noen låter innspilt som du kan høre hvis vi finner tonen.

Send gjerne en mail med litt info om deg sjøl hvis du er interessert! Jeg kan også nås på 920 41 471.

Kjetil.wevling@gmail.com

Kjetil F. Wevling

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vi er et ny oppstartet band, vi spiller litt forskjellig, alt ifra Pink Floyd til CC Cowboys, vi har planer etterhvert å spille konserter osv. Tillegg lage egne låter. 
  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.