Web Analytics
Jump to content

Konge deal hos MusicMan's egne Sterling Ball


Norstorm

Recommended Posts

Fikk konge avtalen hos Sterling Ball for noen uker siden, og fikk nå est. delivery, som sku være en gang i april 2012.

Det hele begynte med en tråd hvor jeg bare påpekte ett synspunkt om at Sterling burde produsere JP7 BFR 7 i finishen Tobacco Burst på lønnetopp igjen.. Rett og slett fordi det var en konge finish som virkelig fikk den figurerte lønnetoppen til å hoppe ut av gitaren... og synd at de ikke ble produsert lengre.

hah..! Jaggu kom ikke gamlingen selv å blanda seg inn i tråden, som desverre senere ble sletta :( og sa han likte ideen, og skulle bygge den til meg om jeg la inn en bestilling hos en forhandler.. og etter en kort sjekk var det EM Nordic som var importør i Norge.

bah.. Prisen vil jeg vel holde for meg sjøl, men SE nå på skjønnheten..!

Ble tilsendt to eksempelbilder fra en tidligere modell.. Dævelennnn, jeg gleder meg :D

F21231-front-web.jpg

F21231-angle-web.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.