Web Analytics
Jump to content

tips til god forsterker.


mmakokid
 Share

Recommended Posts

trenger hjelp til valg av forsterker da jeg er ny maks helst kr 3500 kanskje strekke meg til 4000 vis det er verdt det ;) noen tips? skal brukes til hjemmebruk spiller en del clean nå vil spelle blues litt funk, rock, å kanskje litt metal viktig atte det er fin clean lyd å den er god på blues som jeg elsker å skal lære meg å spille samme hva hehe.

http://gitarhuset.no/ProductPage.aspx?PID=7217 er gitaren jeg har vis dette er noe dere må ha av info ;)

Link to comment
Share on other sites

Hvis du er ny kan jeg anbefale Roland cube serien. Allsidige forsterkere for alt det du nemner. Men for opp til 4000kr så får du jo mange gode lågwatt rør-forsterkere som det igjen er mye bedre i lyd, men har litt mindre innebygde effekter osv.

Fender Blues JR, Laney CUB stack og muligens Vox Ac15 kan være noe å sjekke ut. Det lønner seg og lete på bruktmarkedet også :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
  • Det er vel en ting midt imellom;Hva selgeren forventer(kan jo være litt fantasi) og hva en kjøper er villig til å betale.
  • Nesten 13000 dollar for en mint condition Wandre BB. Er dette réelle priser eller fullstendig fantasi tall? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.