Web Analytics
Jump to content

3rd Power Amplification


Rikjense

Recommended Posts

Hei!

Jeg har en Eleven Rack som i utgangspunktet skulle bli brukt sammen med en Marshall 9100 50/50, men når jeg kobler de i hop, blir det skikkelig stygg og veldig endret lyd i forhold til headset eller i effekt in på Marshall MG100HDFX. Særlig clean, får aldri en cleanlyd.. Noen som vet hva som kan være galt?

Anyways, jeg så en video av denne 3rd Power Amplification sammen med 11R, og det høres ganske bra ut. Mange på andre forum som anbefaler denne.

Så jeg lurer på om noen har prøvd noen av disse før?

Noen som har forslag til noen nøytrale power amper?

Hvis jeg klarer å fikse det problemet med Marshallen, blir jeg nok å bruke den, men nå står den bare og samler støv..

-Rikart

EDIT

Edited by Rikjense
Link to comment
Share on other sites

hva med et par aktive PA høyttalere..?

JBL EON eller lignende..? Vurderer faktisk selv å kikke litt nærmere på Behringers 215D aktive høyttalere.. Leser endel pent om disse, og de koster ikke stort... Ser dessverre ikke Rock`n`Roll ut med slike kasser kontra en kul Marshall rigg. Men det låter i det minste omtrent slik som på hodetlf utgang x 100 i volum :) "problemet" er nok ikke ampen, men kabinettet...

Link to comment
Share on other sites

Å? Kabinettet? Hmmm. Har prøvd å bruke line out-ene på baksiden, men når jeg kobler de i PA så kommer det bare skurring. Planen var å selge 11R og Marshallen og ett kabinett for å få råd til en MESA/BOOGIE Mark IV

Link to comment
Share on other sites

Å? Kabinettet? Hmmm. Har prøvd å bruke line out-ene på baksiden, men når jeg kobler de i PA så kommer det bare skurring. Planen var å selge 11R og Marshallen og ett kabinett for å få råd til en MESA/BOOGIE Mark IV

Mente du nevnte at det låt bra med 11R rett i PA..? Mulig jeg misforstod..(?)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vi er et ny oppstartet band, vi spiller litt forskjellig, alt ifra Pink Floyd til CC Cowboys, vi har planer etterhvert å spille konserter osv. Tillegg lage egne låter. 
  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.