Web Analytics
Jump to content

Metal band fra Drammen søker gitarist


RockeRoy
 Share

Recommended Posts

Things In Trees(myspace.com/thingsintrees)spiller musikk i sjangeren Semi progressiv melodisk death metal.. eller noe sånt:D Har lenge vært et enmansprosjekt, men nå som jeg har masse bra låtmateriale syns jeg det er på tide å stable et band på beina. Spiller gitar og gjør vokal selv og har fått med meg tre gode venner og dykige musikere(Trommer, bass, Synth), men mangler en gitarist til. Vi øver i Drammen hvor vi har et veldig bra og rimelig øvingslokale som vi har tilgang til å spille når som helst på døgnet. Vi er alle rundt 27 år, men alder spiller selvfølgelig ingen rolle.

Det som spiller noen rolle er at du har lyst til spille så mye som mulig og at du er relativt dyktig. hør på de låtene som ligger på myspace.com/thingsintrees.

Planen er å få spikra og perfeksjonert de låtene som ligger der pluss et par låter til som snart er klare, vi har ikke dårlig tid så det er god tid til å lære låtene. Etter det er du hjertelig velkommen til å bli med på den kreative prossesen med å mekke nye låter.

Så hvis du liker greia vår og har lyst til spille med oss(eller om du lurer på noe). send meg en mail som er: rab.83@live.no

Rock on Things In Trees

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.