Web Analytics
Jump to content

Sjekker tempen for et rockeband i Trondheim


Erdal
 Share

Recommended Posts

Har nå begynt å få både utstyr og ferdigheter i såpass orden at jeg har lyst til å prøve å få sammen ett band. Og så det er sagt, det blir ikke noe metall! BASTA! :ninja: Her er jeg på utkikk etter klassisk rock på linje med AC/DC og nedover til mer blues som Eric Clapton, BB King og lignende.

Meg: 18 år gammel gutt født og oppvokst på Heimdal. Spiller gitar og har gjort dette i nærmere to år nå. Ferdighetsnivået er ikke noe rockestjerne men kan spille soloer på et ok nivå (etter egen mening i alle fall :P ). Vil beskrive stilen som en blues-inspirert rock, noe ala AC/DC. Angus Young er mitt største forbilde når det kommer til musikk så det er noe i den retningen. Har lyst til å spille lead.

Deg: Mellom 17 og 20, spiller trommer, gitar, bass eller synger på et helt ok nivå. Man må ikke ha noen tidligere banderfaring men det er ikke noe negativt heller! Sjanger er rock/blues.

Hvis noen kjenner seg igjen, skriv ett innlegg her eller send en mail til jorgenerdal@gmail.com så ser vi hvor det bærer!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Beklager litt lite engasjement, men har vært mye å gjøre i det siste. Så langt har det dukket opp 2 gitarister og 1 bassist, har egentlig ikke hadd noe mye kontakt med noen av dere men hvis dere er interessert fortsatt så send en mail til jorgenerdal@gmail.com eller til telefon førtifem 25 42 67.

Tenker som sagt på litt cover sammen med egne låter. Har per dags dato ingen ferdigskrevne låter selv men har mange ideer. Hvis noen lurer på hva jeg bruker av utstyr så har jeg to elgitarer, en Gibson SG 61 reissue og en Fender MIM Strat, en akustisk stålstrenger, Walden D570, en forsterker, Cube 20X, og to pedaler, BOSS BluesDrive (BD-2) og en LoopStation (RC-2). Spiller for tiden nesten utelukkende improvisert blues-solo over backing tracks, både selvproduserte og nedlastede. Stil er innspirert av AC/DC, John Mayer, Eric Clapton, etc. Kan laste opp noen videoer hvis noen lurer mer på hvordan stilen er.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.