Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Vokalist/Gitarist søker band


Megatallica

Anbefalte innlegg

Jeg har mange ganger prøvd å få til dette med band og det er virkelig en lidenskap. Jeg lengter etter å spille musikk med likesinnede som ikke er redde for å være seg selv og ha det gøy. Flere ganger har jeg prøvd å starte band selv, men dette ser aldri ut til å fungere, det ender med at vi enten er for seriøse og går lei eller for useriøse og ikke får til noe. Nå er det på tide å få til noe ordentlig, jeg er her for å satse.

Jeg er 17 år (18 i sep.!!!!) og digger skikkelig metall, brukernavnet MegaTallica skjønner dere sikkert refererer til Metallica og Megadeth. De er nok hovedinspirasjonskildene mine, men jeg digger også mye annen thrash metall. Stam1na kommer på en tredjeplass etter min mening, før Anthrax, Slayer, Exodus osv.. Jeg liker også å høre på death (OPETTHHH!)og black (DIMMUUU) metall men dette er ikke noe jeg brenner sånn for, eller jo - men på en annen måte, jeg liker bedre å høre på det enn å spille det, litt sånn som at jeg også digger klassisk romantisk musikk, men kunne aldri tenke meg å spille det. Jeg tror nok ikke jeg har lyst til eller er motivert nok til å spille i et band som er noe særlig mer heavy/komplisert enn Metallica ol. Men jeg kan gjerne være med på mildere sjangere også som rock, likevel er det Metallica-style jeg brenner mest for.

Jeg har spilt gitar i seks eller sju år, men det er synginga som jeg virkelig vil satse mer på. Jeg har ikke tatt sangtimer bare så det er sagt, men har sunget i band litt av og på i flere år. Og jeg har blitt mye bedre gjennom årene. Jeg growler ikke, det blir mer... Skriking kan man si, men har ikke noe problem med å synge clean heller men må synge i et høyt toneleie.

Hvis du bor i Oslo/Akershus området (jeg bor foreløpig i Bærum, men skal flytte snart - muligens oslo), liker metallica, spiller i band, mangler rytmegitarist og vokalist så ta kontakt med meg! I'm your man!, helst på email: oscott2004@hotmail.com

Me prekaaast... eller jammast ;)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Når man har et så deilig brett låter alt bra! 
  • Det kommer an på så mye, pedaler som støyer, pedaler som suger signal selv i standby, billig uisolert strømforsyning. Jeg har en enkel Gigrig Quartermaster 6, den gjør virkelig underverker 🙂
  • solgte de det som standard tilgjengelig i butikken, gubbe, eller var det spesialbestilt?
  • Jeg bruker fem-syv - litt etter dagsform - pedaler, én splitter-boks og en del kabling. Det har aldri vært et problem. Om du er sånn som meg, og alltid har én boks påslått, trenger du kanskje ikke buffer? Det du mister i diskant kan du ofte ta igjen med litt diskant i ampen. Det jeg legger mest merke til når jeg bruker mange pedaler, uten noen form for buffer eller "velge-boks" (GigRig feks), er at ampene dropper litt i volum. Dette kan du jo også ta igjen med litt volum på ampen. 
  • En god buffer så tidlig i signalkjeden som mulig gjør at du ikke taper mer diskant enn kapasitansen til gitarens elektronikk og kabler pluss pedaler før bufferen. Om pedalene etter dette alle har høy inngangsimpedanse og lav utgangsimpedanse (over 500 Kohm og under 1Kohm), greier du deg med denne ene bufferen. Men om du har en eller flere pedaler med høy utgangsimpedanse, f.eks. Fulltone OCD t.o.m v1.7, trenger du også en buffer etter disse. TC Electronic-buffere er bra nok, og de fleste av deres nyere pedaler har valgbar buffer-bypass eller true bypass. Boss sine buffere er ikke gode nok, mener jeg, de overkompenserer. Og om du bare bruker true bypass-pedaler, kan du si farvel til diskanten din. Men én enkelt buffer før disse gjør at det meste går greit.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.