Web Analytics
Jump to content

James Bond - Tribute


Dag91
 Share

Recommended Posts

Er du glad i James Bond? Setter du pris på en kvalitetsrik og stemningsfull konsert på en søndag ettermiddag? Eller leter du rett og slett etter et sted å ta med kjæresten din på valentines day?

I så fall:

Velkommen til en helaften dedisert til James Bond-universet

SØNDAG 14. FEBRUAR KL 18.00

Vi er 17 elever fra musikklinja på Rud Videregående Skole i Bærum og Barratt Due Musikkinstitutt, vi skal spille en konsert til ære for selveste agent 007. Vi spiller de beste tittellåtene og temaene fra de 22 James Bond-filmene, fra John Barrys verdenskjente James Bond-tema fra 1962 til Chris Cornells rocka tittellåt You Know My Name fra 2006.

Konserten er en del av musikkformidlingsfaget på Rud, en såkalt MuFo-konsert.

Vi stiller med fullt band, blåsere og korere som sammen utgjør The Band of Bond. I tillegg har vi fått med oss strykekvartetten Quartetto Testosterone. Sammen skal vi yte vårt beste for å gi dere en konsert dere sent vil glemme!

Billetter kan kjøpes av en av oss, i døra, eller via kulturhusets hjemmesider:

http://www.billettservice.no/search.php?convert=1&tm_link=tm_header_search&keyword=james+bond

Quartetto TEstosterone

www.quartesto.com

Priser:

Voksen: 120,-

Student: 100,-

Barn u15år: 80,-

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg oppbevarer mine heltregitarer (archtop og kasse) nesten uten unntak i gitarkassene. Rommet jeg oppbevarer gitarene i har «bedre» (for gitarer om ikke annet) luft enn resten av huset, men jeg har et hygrometer for å følge med på fuktighet og temperatur. Så langt har det stort sett vært innafor i rommet (35-60% fuktighet). I enkelte perioder om vinteren har jeg satt inn en bolle med vann for å tilføre fuktighet. Det funker, men jeg skal vurdere å anskaffe en liten luftfukter.
  • Brum brum. Neida, skaff deg et hygrometer (hundrelapp eller to), så følger du med utover vinteren. Ingen grunn til å fukte lufta så lenge du har inneklima innafor "normalen". Men absolutt lurt å ha forholdsregler: Jeg har en heltre granlokk Ayers stålstrenger som ikke greide seg gjennom den tørreste og kaldeste vinteren i trøndelag på lenge (10-12 år siden?) uten betydelige sprekker i lokket. Den hang på veggen i stua, og jeg hadde ikke begrep om luftfuktighet da. Den låter og spiller nydelig, så det er foreløpig kun kosmetisk, men så kosta den bare omkring 5000,-, så ikke noe stort tap. Ellers, hvorere du borhena? Innland/kyst/fjell? Har litt å si.
  • Takker!  Hvor mye legger dere i luftfuktighet og slikt for kassegitarer? Fikk med en pakke d'addario humipak, men tenkte det er lurest å vente til vinteren med å poppe den? Gitaren kommer til å ligge i kassen når den ikke er i bruk. Er første heltre kassegitar jeg eier, so bear with me
  • Takk, ingen ``blemmer`` så langt. Kroppen er av et treslag kalt silkwood, lett i vekt og lett å arbeide med, fresen  kutter som i smør. Kjøpte det av Roy Bang i RB Guitars . Teak i halsen derimot, chipper lett og her må man være forsiktig, forrige gang slo det ut en feit flis på hjørnet av headstock, da jeg kom for brått inn mot fresestålet. trodde det var kjørt der ,men den lot seg fint lime på plass, og umulig å se nå. Men jeg synes det passer bra i hals. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.