Web Analytics
Gå til innhold
fritt

kjøp av forsterker

Anbefalte innlegg

Beklager for at jeg starter en ny tråd. Men av en eller annen grunn kommer jeg ikke inn på den gamle. Ivertfall, jeg har brukt mye tid de siste dagene. Hørt på en del lydklipp ogsnakket med noen venner. Og jeg har kommet frem til to amper jeg liker både tonen på osv.

Det ene er en Powerball. og det andre er en dual rec. Det eheste som holder meg fra å ikke velge mesan uten å tenke over det er rett å seltt forde jeg syntes de få gode lydklippene som vare av en rectifier, var kjempefete, men har snakket med en del folk som sier at de låter grumsete, utighte og lite presise iten en boost foran, srlig i høye nivåer. Er det sant?

trenger litt hjelp her. Jeg skal ut på leting etter en powerball og en dual rec i oslo, som jeg kan få testet før jeg kjøper. Trenger forsterkeren fort, og det er derfor jeg stresser fert.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

de har en powerball på myhrbraaten. Sjekk den ut. jeg har spilt på begge, og for meg har det aldri vært et spørsmål om at den låter grumsete. ;) men jeg skal innrømme at jeg er storfan av mesa, så du må ta det til etterrettning ;)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Har du tenkt deg til Stavanger i nærmeste framtid kan du prøve begge disse hos meg, har begge stående. Mesaen er ikke min da, så den går nok ut en eller annen gang i nær framtid.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.