Web Analytics
Jump to content

Etablert rock'n'roll-band søker bassist i Oslo


Euroboy
 Share

Recommended Posts

Liker du band som AC/DC, Rose Tattoo, Backstreet Girls og Motörhead?

Spiller du bass på fire eller færre strenger?

Får du lyst til å ta en fest hver gang du hører Chuck Berry?

Kunne du tenke deg å satse alt på musikken og være med på å skape rockehistorie?

Da er du kanskje vår mann.

Vi søker en stødig bassist mellom 18 og 30 år som er villig til å satse seriøst og kan øve minst to dager i uka. Det er også en stor fordel om du kan kore. Image og scenepersonlighet er også et stort pluss!

Oslo-bandet Hell Dormer ble startet opp i 2002 av Espen Løken og Bendik Aune. Vi består i dag av Jonas (gitar), Bendik (trommer), Espen (bass) og Ulrik (vokal). Planen er at Espen skal gå over til gitar slik at vi får et klassisk lineup med to gitarister. HD har foreløpig gitt ut en EP «Cemetery Blues» i 2005 og albumet «Space Age Rocket Rage» i 2007. Bandet har eget øvingslokale og studio og har nettopp skrevet ferdig 15 låter til en planlagt skive.

Vi har spilt over 100 konserter i store deler av Norge, vært på turné med Zodiac Mindwarp og spilt sammen med band som Backstreet Girls, Trashcan Darlings og The Last Rock 'n' Roll Band.

Vi skal bare en vei, og det er oppover. Men som alle vet; «It's a long way to the top if you wanna rock'n'roll» Det er her DU kommer inn i bildet. Bandet står framfor et veiskille og store ting er på gang. Ny skive skal spilles inn, nye byer skal erobres og nye kasser skal tømmes.

Høres dette interessant ut? Da hører vi gjerne fra deg! Auditioner holdes fortløpende.

Send en mail til ulrik@helldormer.com, eller ring 92 69 01 48 (Ulrik).

Mvh.

Hell Dormer.

www.helldormer.com, www.myspace.com/helldormer

Edited by Euroboy
Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...
 • 3 weeks later...

Vi er fortsatt ute etter bassist. Du må gjerne gi lyd fra deg hvis du er interessert!

Er det helt uaktuelt at Espen fortsetter på bass og dere kunen tenkt dere en gitarist istedet? Har en del inspillinger jeg har gjort nå netopp som vedlegg til en søknad til et annet band jeg hadde i siktet, hvis dette er interessant.

Mvh Øystein Bjørkelo, 48005857 - Oysteib@gmail.com

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Er det helt uaktuelt at Espen fortsetter på bass og dere kunen tenkt dere en gitarist istedet? Har en del inspillinger jeg har gjort nå netopp som vedlegg til en søknad til et annet band jeg hadde i siktet, hvis dette er interessant.

Mvh Øystein Bjørkelo, 48005857 - Oysteib@gmail.com

Är en fem-strängad svensk basist bättre än ingen alls?

Jag bor i Oslo och har spelat bas de sista 15 åren.

marcus.roos ( a ) ukulelesolen.se

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • https://www.gear4music.no/no/Gitar-and-Bass/Fender-Hendrix-Voodoo-Child-Ball-End-Gitarstrenger-av-Nikkel-10-38/3G3G Kunne det funket, eller blir det for tynt i basstrengene?
  • Tipper han mener 10-42, altså basstrengene fra et typisk .009-sett. Vet ikke om noen slike sett i Norge. Curt Mangan har et slikt, mulig det kan lønne seg å bestille noen sett om gangen.
  • Enten har jeg missforstått noe, eller så må du utdype litt hva du mener. Er det til en 6-stengs elgitar, eller noe 12-strenger det er snakk om? Siden du nevner 009 på bass-strengen.  Det er vanlig med f.eks 10-46 (noen skriver 010 - 046 ) sett, eller 09-46 der første tall er lys E og 46 er mørk E. Jeg bruker 11 - 49 sett og det er perfekt balanse for min stil, bestiller i større kvantum her, av og til har de enten god kampanjer eller gratis frakt, som gjør at det lønner seg å bestille 10-20 pakker. https://www.stringsandbeyond.com/daddario-electric-guitar-strings-exl115-3d-blues-jazz-rock-11-49.html https://www.stringsandbeyond.com/ernie-ball-electric-guitar-strings-2220-12p-power-slinky-11-48.html Skal du bare ha et par sett, lønner det seg å bestille lokalt. 
  • Hei. Jeg kunne tenke meg .010 på de lyse strengene, og .009 på basstrengene. Tipper det finnes noen ferdige sett på utenlandske nettsider, men har ikke sett noe slikt på norske nettbutikker. Er det noen her som kjenner til norske selskaper som selger slike sett?  Alternativt kan jeg Kjøpe fra en utenlandsk nettbutikk. Hvordan blir det da med moms og frakt - er det noen som kjenner til hvordan dette er for tiden? Kjedelig å kjøpe strenger for 300,- men betale like mye i moms og frakt.  Kjøpe enkelt-strenger. Tipper dette blir en del dyrere enn eventuelle ferdige sett.  EDIT: Dette gjelder altså ordinære elgitar-strenger. 
  • Ok, Eclipse er jo i boks, men ein kvit Custom eller Classic Custom-suget er fortsatt tilstede. Er det ingen som har stående ein slik? Eller veit om ein som har ein slik som ikkje blir brukt…? Hvis det er av interesse med (del)bytte så har eg diverse gitarer og ting som «er på vei ut». Feks Gibson LesPaul Deluxe (1974, men ikkje heilt original lengre, blandet annet refinished og den har fått humbuckers), Fender Road Worn 50s Stratocaster, Gibson Les Paul Studio (alpine white), Fender Highway One Stratocaster (rockefjøl som er godt slitt og krakellert i lakken med kun 1 humbucker ved stolen), Fender TwinReverb 1976 (silverface, nylig service).
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.