Web Analytics
Jump to content

Etablert rock'n'roll-band søker bassist i Oslo


Euroboy

Recommended Posts

Liker du band som AC/DC, Rose Tattoo, Backstreet Girls og Motörhead?

Spiller du bass på fire eller færre strenger?

Får du lyst til å ta en fest hver gang du hører Chuck Berry?

Kunne du tenke deg å satse alt på musikken og være med på å skape rockehistorie?

Da er du kanskje vår mann.

Vi søker en stødig bassist mellom 18 og 30 år som er villig til å satse seriøst og kan øve minst to dager i uka. Det er også en stor fordel om du kan kore. Image og scenepersonlighet er også et stort pluss!

Oslo-bandet Hell Dormer ble startet opp i 2002 av Espen Løken og Bendik Aune. Vi består i dag av Jonas (gitar), Bendik (trommer), Espen (bass) og Ulrik (vokal). Planen er at Espen skal gå over til gitar slik at vi får et klassisk lineup med to gitarister. HD har foreløpig gitt ut en EP «Cemetery Blues» i 2005 og albumet «Space Age Rocket Rage» i 2007. Bandet har eget øvingslokale og studio og har nettopp skrevet ferdig 15 låter til en planlagt skive.

Vi har spilt over 100 konserter i store deler av Norge, vært på turné med Zodiac Mindwarp og spilt sammen med band som Backstreet Girls, Trashcan Darlings og The Last Rock 'n' Roll Band.

Vi skal bare en vei, og det er oppover. Men som alle vet; «It's a long way to the top if you wanna rock'n'roll» Det er her DU kommer inn i bildet. Bandet står framfor et veiskille og store ting er på gang. Ny skive skal spilles inn, nye byer skal erobres og nye kasser skal tømmes.

Høres dette interessant ut? Da hører vi gjerne fra deg! Auditioner holdes fortløpende.

Send en mail til ulrik@helldormer.com, eller ring 92 69 01 48 (Ulrik).

Mvh.

Hell Dormer.

www.helldormer.com, www.myspace.com/helldormer

Edited by Euroboy
Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...
 • 3 weeks later...

Vi er fortsatt ute etter bassist. Du må gjerne gi lyd fra deg hvis du er interessert!

Er det helt uaktuelt at Espen fortsetter på bass og dere kunen tenkt dere en gitarist istedet? Har en del inspillinger jeg har gjort nå netopp som vedlegg til en søknad til et annet band jeg hadde i siktet, hvis dette er interessant.

Mvh Øystein Bjørkelo, 48005857 - Oysteib@gmail.com

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Er det helt uaktuelt at Espen fortsetter på bass og dere kunen tenkt dere en gitarist istedet? Har en del inspillinger jeg har gjort nå netopp som vedlegg til en søknad til et annet band jeg hadde i siktet, hvis dette er interessant.

Mvh Øystein Bjørkelo, 48005857 - Oysteib@gmail.com

Är en fem-strängad svensk basist bättre än ingen alls?

Jag bor i Oslo och har spelat bas de sista 15 åren.

marcus.roos ( a ) ukulelesolen.se

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.