Web Analytics
Jump to content

Etablert rock'n'roll-band søker bassist i Oslo


Euroboy
 Share

Recommended Posts

Liker du band som AC/DC, Rose Tattoo, Backstreet Girls og Motörhead?

Spiller du bass på fire eller færre strenger?

Får du lyst til å ta en fest hver gang du hører Chuck Berry?

Kunne du tenke deg å satse alt på musikken og være med på å skape rockehistorie?

Da er du kanskje vår mann.

Vi søker en stødig bassist mellom 18 og 30 år som er villig til å satse seriøst og kan øve minst to dager i uka. Det er også en stor fordel om du kan kore. Image og scenepersonlighet er også et stort pluss!

Oslo-bandet Hell Dormer ble startet opp i 2002 av Espen Løken og Bendik Aune. Vi består i dag av Jonas (gitar), Bendik (trommer), Espen (bass) og Ulrik (vokal). Planen er at Espen skal gå over til gitar slik at vi får et klassisk lineup med to gitarister. HD har foreløpig gitt ut en EP «Cemetery Blues» i 2005 og albumet «Space Age Rocket Rage» i 2007. Bandet har eget øvingslokale og studio og har nettopp skrevet ferdig 15 låter til en planlagt skive.

Vi har spilt over 100 konserter i store deler av Norge, vært på turné med Zodiac Mindwarp og spilt sammen med band som Backstreet Girls, Trashcan Darlings og The Last Rock 'n' Roll Band.

Vi skal bare en vei, og det er oppover. Men som alle vet; «It's a long way to the top if you wanna rock'n'roll» Det er her DU kommer inn i bildet. Bandet står framfor et veiskille og store ting er på gang. Ny skive skal spilles inn, nye byer skal erobres og nye kasser skal tømmes.

Høres dette interessant ut? Da hører vi gjerne fra deg! Auditioner holdes fortløpende.

Send en mail til ulrik@helldormer.com, eller ring 92 69 01 48 (Ulrik).

Mvh.

Hell Dormer.

www.helldormer.com, www.myspace.com/helldormer

Edited by Euroboy
Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...
 • 3 weeks later...

Vi er fortsatt ute etter bassist. Du må gjerne gi lyd fra deg hvis du er interessert!

Er det helt uaktuelt at Espen fortsetter på bass og dere kunen tenkt dere en gitarist istedet? Har en del inspillinger jeg har gjort nå netopp som vedlegg til en søknad til et annet band jeg hadde i siktet, hvis dette er interessant.

Mvh Øystein Bjørkelo, 48005857 - Oysteib@gmail.com

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Er det helt uaktuelt at Espen fortsetter på bass og dere kunen tenkt dere en gitarist istedet? Har en del inspillinger jeg har gjort nå netopp som vedlegg til en søknad til et annet band jeg hadde i siktet, hvis dette er interessant.

Mvh Øystein Bjørkelo, 48005857 - Oysteib@gmail.com

Är en fem-strängad svensk basist bättre än ingen alls?

Jag bor i Oslo och har spelat bas de sista 15 åren.

marcus.roos ( a ) ukulelesolen.se

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Har sendt og mottatt et lass med gitarer og basser, pleier ikke være noe problem. Det beste er selvsagt å sende i koffert, men så lenge man har en passelig stiv pappeske og polstrer gitaren godt slik at den ikke ligger og slenger inne i esken så går det bra. Kan være lurt å bekrefte med selger at han vet hvordan han pakker en gitar for sending, og om han f.eks. har en gitar-eske liggende. Hvis ikke kan man ofte få tak i det hos en gitarbutikk; de har pappesker i hopetall som de bare leverer til gjenvinning og er glad for å bli kvitt. Har også mottatt gitarer som kun har vært send i en dvask gitarbag med adresselapp klistret på. Anbefales ikke, men heldigvis har det gått bra de gangene det har skjedd med meg. Antar at postmennene ofte er litt ekstra forsiktige når de ser slike pakker, men det er jo ingen garanti.
  • Nå ser jeg på brukte gitarer. Men, er det mulig/litt å sende elgitarer med posten? Hvordan gjøres det på en trygg måte for gitaren i så fall? Noen som har erfaringer her? Eller bør en kun gå for gitarer en kan hente selv?
  • jepp. eller en sg-type eller en explorer-type
  • Takk folkens, da har jeg noen ting å teste når jeg får den med meg hjem etter neste øving!
  • Jeg er nære på å si at en Les Paul-type gitar kanskje kunne vært noe? (F.eks. en brukt Epiphone Les Paul eller LTD EC 256.) Fast stol og de er jo innafor både på metal og snillere, og det burde kanskje være mulig å finne noe brukt sånn omtrent i prisleiet det her er snakk om.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.