Web Analytics
Jump to content

Gitarist i Oslo søker band


SVK
 Share

Recommended Posts

Hei Hei.

Jeg er en av sikkert ganske mange gitarister i Oslo som leter etter et band og spille i.

Har spilt gitar i mange år og er en ganske allsidig musiker. Jeg finner ting jeg liker innen de fleste stilarter. Alt fra Gospel og Funk til Vise-Pop via HipHop til rar-skrangle-Indie og New Wave. Eneste jeg nok ikke gjør er prog/metal/svensk-norsk danseband.

Har litt erfaring fra studio, og god erfaring fra scenen.

Liker både helt streit gitarlyd og å leke med effekter og styr.

eller kan jeg nevne at jeg er mann, ca midtveis i 20åra og studerer for tiden i Oslo.

Noen lytteeksempler kan sendes, alle henvendelser vil bli høflig besvart, bruk gjerne PM.

-svk

Edited by SVK
Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Jag är en vokalist och låtskrivare på 22 år som bor i Oslo. Jag låter som en mix av the killers, oasis, bob dylan, beatles, guns and roses och aerosmith samt arctic monkeys, the kooks mfl. Jag är sugen på att starta ett band och spela in, turnera och få spela så mycket som møjligt! Nån som är sugen på att ha det jævligt gøy? Hør av er till mailen: the_king985

Trommis, bassist samt gitar søkes främst.

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Hei,

Jeg trenger en gitarist eller pianist i oslo-området. Jeg har allerede kontrakt med et plateselskap, men trenger noe å lage musikk med.

Første singel er nesten ferdig, og gis ut på nyåret. Er du med på å lage en låt som blir gitt ut, får du tono-rettigheter.

stil: anouk, lady gaga, lily allen

(no metal!)

Er dette noe du kunne vært interessert i? Hører gjerne lytteeksempler :)

Hilsen

Anne-Marte

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Heisann,   Jeg har tatt opp noe musikk før, men tenkte å investere i noe bedre utstyr denne gangen. Jeg har sjekket YouTube og Google, og funnet ut at jeg skulle gå til anskaffelse av Focusrite 18I8 (har også sett på Audient ID44 - antageligvis overkill? Da jeg er veldig alene). Uansett; Var egentlig fast bestemt på lydkort, men så ble det også sagt at jeg kunne bruke Headrush Pedalboard som lydkort / audio interface. Og en slik har jeg. Mitt spørsmål blir vel først og fremst, hvordan det brettet stiller seg i forhold, kvalitetsmessig, til de to andre lydkortene/AI jeg nevnte? Er det like-så-bra, bedre, dårligere, veldig mye bedre, eller hva? Jeg har ikke noe i mot å betale noen kroner, om jeg får kvalitet igjen for det. Jeg synes jeg sliter generelt litt med støy i utstyret mitt (alltid en eller annen buzzing-lyd, et sted, og det tar litt drepen på motivasjonen å spille tilkoblet - spiller for det meste "unplugged", selv med elgitar). Jeg ønsker i hvert fall bra utstyr. Noen forslag til hvor jeg kan begynne å løse dette problemet? Mener at jeg tok med gitar og forsterker til Gitarhuset på Alnabru også, og testet der, og "ingen buzzing". Kan det være noe med rommet mitt? At PC står der og andre ting?   Oppsummert; Jeg har gitarer, et Headrush Pedalboard, KRK Rokit 6 høytalere og en PC. Tenker å bruke Reaper som DAW til å begynne med. Jeg har et større ønske om kvalitet, og liten lag/latency. Og vil heller ha kvalitet (null irritasjonsmomenter) enn å spare noen kroner. Noen som vil hjelpe videre? Jeg er først og fremst en gitarspiller, og har dessverre mindre kunnskap om preamp, forsterker, etc. etc..    Takker og bukker for svar og hjelp!    
  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.