Web Analytics
Jump to content

Gitarist i Oslo søker band


SVK

Recommended Posts

Hei Hei.

Jeg er en av sikkert ganske mange gitarister i Oslo som leter etter et band og spille i.

Har spilt gitar i mange år og er en ganske allsidig musiker. Jeg finner ting jeg liker innen de fleste stilarter. Alt fra Gospel og Funk til Vise-Pop via HipHop til rar-skrangle-Indie og New Wave. Eneste jeg nok ikke gjør er prog/metal/svensk-norsk danseband.

Har litt erfaring fra studio, og god erfaring fra scenen.

Liker både helt streit gitarlyd og å leke med effekter og styr.

eller kan jeg nevne at jeg er mann, ca midtveis i 20åra og studerer for tiden i Oslo.

Noen lytteeksempler kan sendes, alle henvendelser vil bli høflig besvart, bruk gjerne PM.

-svk

Edited by SVK
Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Jag är en vokalist och låtskrivare på 22 år som bor i Oslo. Jag låter som en mix av the killers, oasis, bob dylan, beatles, guns and roses och aerosmith samt arctic monkeys, the kooks mfl. Jag är sugen på att starta ett band och spela in, turnera och få spela så mycket som møjligt! Nån som är sugen på att ha det jævligt gøy? Hør av er till mailen: the_king985

Trommis, bassist samt gitar søkes främst.

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Hei,

Jeg trenger en gitarist eller pianist i oslo-området. Jeg har allerede kontrakt med et plateselskap, men trenger noe å lage musikk med.

Første singel er nesten ferdig, og gis ut på nyåret. Er du med på å lage en låt som blir gitt ut, får du tono-rettigheter.

stil: anouk, lady gaga, lily allen

(no metal!)

Er dette noe du kunne vært interessert i? Hører gjerne lytteeksempler :)

Hilsen

Anne-Marte

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.