Web Analytics
Jump to content

Atter en ny pedal!


Recommended Posts

I min evige søken på nye fete sound's og inspirasjon til mine egne pedaler (enn hvor håpløst avanserte mange er) har jeg etter mye bannskap og feilsøking klart å lage en pedal som heter Clari(not). Denne er en "reverse engineered"-DIY-versjon av mid-fi's pedal. Denne har delay eller echo (ja faktisk, man kan blende mellom ekko på gitarsignalet eller forsinkelse av det du spiller) og en fin vintage fuzz, pitch på ekko-trail og en slags tremolo-effekt jeg ikke har noen sammenligning på. Anbefaler ALLE som kan traktere en loddebolt og har tid til å plages litt å bygge denne!!! Video kommer i morgen... GLED dere!!!

Edited by kristoffereide
Link to comment
Share on other sites

Funker den pedalen i musikksammenheng? Om jeg ikke så videon ville jeg sagt

Zvex hadde mista loddebolten i komponentkassa igjen.

Jeg spør på alvor fordi Proshop bruker lage bra demoer og det virker for meg

som han fant en setting denne gangen og resten ble bare Silly-Zvex lyder.

Har den bredere musikalsk bruksområde enn hva Proshop klarte vise denne gangen?

Link to comment
Share on other sites

Den funker faktisk veldig bra. Den fuzzen du får kan godt brukes i ikke-rock sammenheng. Om du spiller i et husband på den lokale kneipa holder denne pedalen til det meste. Med ekkoen får du en finfin klang på tonen og jeg har ikke vært borti makan til DIY-pedal. Z.Vex's pedaler virker på meg som "se hva jeg klarer å lage"-pedaler, mens denne faktisk gjør jobben. Jeg lager min egen video i løpet av morgendagen og skal være så grundig med settings som mulig.

Link to comment
Share on other sites

Hvor henter dere PT2399? Jeg fikk en fra effectsconnection i går som jeg skal bruke i en Rebote.

Han påstår han tester dem før shipping, men jeg likte ikke måte han pakket dem på.

Posen var punktert og beina bøyet. Fikk noen andre saker fra ham også med tivlsom China-kvaliet.

Ser smallbear har dem, men til litt annen pris.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Heisann,   Jeg har tatt opp noe musikk før, men tenkte å investere i noe bedre utstyr denne gangen. Jeg har sjekket YouTube og Google, og funnet ut at jeg skulle gå til anskaffelse av Focusrite 18I8 (har også sett på Audient ID44 - antageligvis overkill? Da jeg er veldig alene). Uansett; Var egentlig fast bestemt på lydkort, men så ble det også sagt at jeg kunne bruke Headrush Pedalboard som lydkort / audio interface. Og en slik har jeg. Mitt spørsmål blir vel først og fremst, hvordan det brettet stiller seg i forhold, kvalitetsmessig, til de to andre lydkortene/AI jeg nevnte? Er det like-så-bra, bedre, dårligere, veldig mye bedre, eller hva? Jeg har ikke noe i mot å betale noen kroner, om jeg får kvalitet igjen for det. Jeg synes jeg sliter generelt litt med støy i utstyret mitt (alltid en eller annen buzzing-lyd, et sted, og det tar litt drepen på motivasjonen å spille tilkoblet - spiller for det meste "unplugged", selv med elgitar). Jeg ønsker i hvert fall bra utstyr. Noen forslag til hvor jeg kan begynne å løse dette problemet? Mener at jeg tok med gitar og forsterker til Gitarhuset på Alnabru også, og testet der, og "ingen buzzing". Kan det være noe med rommet mitt? At PC står der og andre ting?   Oppsummert; Jeg har gitarer, et Headrush Pedalboard, KRK Rokit 6 høytalere og en PC. Tenker å bruke Reaper som DAW til å begynne med. Jeg har et større ønske om kvalitet, og liten lag/latency. Og vil heller ha kvalitet (null irritasjonsmomenter) enn å spare noen kroner. Noen som vil hjelpe videre? Jeg er først og fremst en gitarspiller, og har dessverre mindre kunnskap om preamp, forsterker, etc. etc..    Takker og bukker for svar og hjelp!    
  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.