Web Analytics
Jump to content

ny gitar! custom eller ferdig produsert?


Celebi

Recommended Posts

hei. jeg er vennen til celebi, grunnen til at jeg skriver i hans navn er fordi jeg ikke for logget inn på min :blink: . Jeg har lyst til og kjøpe en ny gitar og jeg lurer på om dere har noen tips. min nåverende gitar er en epiphone les paul. Problemet er at jeg har blitt for "god" for den. altså jeg har vokst fra den. jeg har veldig lyst til og customize en ny gitar, men har ikke så mye peil på hva jeg skal mate den med så føler at det kanskje ikke er den beste ideen. jeg spiller for det meste heavy metal, men innemellom drar jeg på med andre ting som går roligere. Jeg syntes for eksempel at det er kjempe gøy og spille blues :) . det jeg lurer på om det er noen av dere som vet om en gitar som egner seg for heavy og blues :P . post gjerne masse linker.

BTW! Jeg digger explorer's:P

Link to comment
Share on other sites

setter pris på svar, men jeg er dritt lei les paul:P det er fine gitarer, gode og spille på ogsånn. men dra på med en solo fra 15.bånd til 22. det er helt umulig. Jeg tror nok en PRS er for dyrt for meg ;) som jeg sa har jeg veldig lyst på en explorer. helst gibson. Om det med humbuckers. jeg har hørt det er bra med en humbucker "bak" og 2 single coils "foran". altså foran er nærmest halsen :P

Link to comment
Share on other sites

Hvis du ikke er sikker på hva du er utte etter så styr unna custom gitarer. Prisfallet er for stort hvis du ikke er fornøyd og ønsker å selge den.

Sett deg inn i bruktprisene og kjøp en brukt gitar. Du får pengene igjen ved salg hvis du gjør et greit kjøpt og ikke herper gitaren.

Lars

Link to comment
Share on other sites

Da har du jo råd til mange PRS'r da... egentlig så ville jeg ha dratt å prøvd masse masse gitarer... det er det som er rett for DEG som teller.

Ja du har nok rett, men så langt alle musikk butikkene jeg har vært og prøvd gitarer i har jeg blitt skuffet over det usedvanlig dårlige utvalget de har. vet dere om noen gitarbutikker i Oslo området?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.