Web Analytics
Jump to content

Fabrikes


Fabrikes

Recommended Posts

hva syntes du om hot rod deluxen din? har du noen effekter? lurer litt på en sånn og vil gjerne hør litt,..

Jeg har lenge vært ganske likegyldig til utstyr. Brukt liten tid på å prøve forskjellige ting osv hvis du skjønner hva jeg mener. Har hatt hovedfokus på andre områder (på godt og vondt). Så muligens finnes det andre forsterkere der ute som hadde gledet meg mer. jeg har brukt deluxen på to øvinger nå. Når jeg spiller clean så liker jeg "tjukk" lyd og samtidig skarp (uten å skjære) og klar lyd. På første øving følte jeg at bassen var litt vel fyldig og diskanten ikke skarp nok, men på andre øving var det fryd og gammen, så det handlet bare om å bruke litt mer tid på knappene. Har funnet ut at med hotrod deluxe må jeg ha pickupspaken på midterste hakk for å finne min lyd.

Jeg for min del bruker minimalt med reverb, men jeg tror reverben på deluxen er veldig bra. Når det gjelder forvrengt lyd/fuzz følger det med en footswitch der du kan skippe fra clean/drive/more drive. Jeg bruker hovedsaklig pedaler til det. Har foreløpig ikke utforsket noe særlig hva hotroden selv har å by på der. Sikkert streit men feit lyd tenkter jeg. Jeg bruker Bruker SUPER OVERDRIVE og TURBO DISTORTION fra BOSS til å forvrenge med. Låter tøft begge de synes jeg. TD er mer allsidig og gir mulighet for mer intens og dirty lyd, men skulle jeg valgt en hadde det blitt SO. Har en Jimi Hendrix wha wha som jeg brukte (litt for) mye før. Liker du whawha er det en bra en, men den er dyr. Crybaby er billigere men den "whaer" mindre har jeg hørt. Aner ikke hvilken lyd du er på jakt etter men håper jeg har vært til hjelp. Out.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vi er et ny oppstartet band, vi spiller litt forskjellig, alt ifra Pink Floyd til CC Cowboys, vi har planer etterhvert å spille konserter osv. Tillegg lage egne låter. 
  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.