Web Analytics
Jump to content

Gitar backing tracks


Recommended Posts

Hei,

jeg er på utkikk etter gitar backing tracks (BT) til en ny side som jeg driver og lager for tiden(www.guitarbackingtrack.com). Siden inneholder for tiden ingenting, men jeg har planer om å få lansert den ila. august/september. Er det noen som har backing tracks liggende? Det hadde i såfall vært fint om dere kunne sende dem til meg. Lettest er det kanskje å bruke YouSendIt (http://www.yousendit.com/) eller lignende. Sendes i såfall til: webmaster@ogregod.com

Jeg har tro på at en slik side med profesjonelt design og brukervennlig søkemotor etc. vil være en nyttig ressurs for nybegynnere og viderekomne verden over. Jeg har allerede noen hundre BT'er, men jo flere jo bedre. Primært er jeg ute etter BT fra kjente band, men også jamme-spor vil bli lagt opp. Alle som sender inn vil få navnet sitt på takkeliste på sida (hvis ønskelig).

Oddgeir

Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...

På tide å vekke til live igjen denne gamle (om noe korte) tråden. Backing tracks siden er nå i en slags beta-utgave. Den er tilgjengelig og skal fungere bra, men det hadde vært fint med tilbakemeldinger. Siden kan finnes på:

http://www.guitarbackingtrack.com/

Foreløpig er BTene i flash-format, noe som gjør at de laster fort (sangen starter ila noen sekunder), men at de ikke kan lastes ned. Jeg har planer om å tilby MP3-nedlasting i tillegg, men for det må jeg ha medlemssytemet oppe å gå (for å begrense båndbredden).

Fint om dere som har interesse av backing tracks kan se på den og komme med tilbakemeldinger. Jeg er fortsatt interessert i flere BTer, så hvis noen har noen liggende (som ikke finnes på siden) send dem gjerne min vei med f.eks Pando (http://www.pando.com). E-post-adresse: webmaster (at) guitarbackingtrack.com

Oddgeir

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vi er et ny oppstartet band, vi spiller litt forskjellig, alt ifra Pink Floyd til CC Cowboys, vi har planer etterhvert å spille konserter osv. Tillegg lage egne låter. 
  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.