Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

Vengeance

Medlem
  • Innholdsteller

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Vengeance

  • Bursdag 22. okt. 1993

Profile Information

  • Kjønn
    Mann
  • Bosted
    Nittedal

Vengeance's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. De slenger når de blir spilt på. f.eks Alt. picking ville ikke vært mulig. har alt funnet ut årsaken; for tynne strenger for skalaen på gitaren.
  2. Er ikke så veldig ute etter en skikkelig tjukk E streng, heller tynn, iallefall at den holder seg stram!
  3. Da skal jeg prøve et sett med .10-.46, om de vil sitte strammere på LTDen enn de .09-.42. Vet du sikkert om de vil passe bra til LTDen, eller vil jeg kanskje trenge enda litt tykkere, med tanke på skalaen til gitaren? (Er bare bytting mellom Standard E og Drop D det er snakk om av tuninger btw.) EDIT: Takk til deg også Greener, da går jeg enkelt og greit for 10-46 !
  4. Tittel og beskrivelse sier det meste. Strengene er på min ESP LTD EX-260, og er D'arrio .09-.42. Aner at det kan være at jeg trenger tykkere strenger, kan noen bekrefte det? Eller fortelle meg hva som er galt hvis ikke det er årsaken. På forhånd takk!
  5. Har ikke sagt at jeg ønsker Metallica-lyd, men det hadde vært kult om det gikk. Og siden de bruker EMG 81/60, så ville det hjulpet på det liksom. Tenkte litt på EMG pickups på LTDen, men da blir det jo en ESP LTD EX-401 x) Innser at jeg skulle kjøpt den i utgangspunktet. Men som sagt så skal jeg bytte strenger på Ibanezen først. Den mangler en en streng, alle de andre strengene er utslitte og trenger å byttes anyways.. Floyd Rose gjør det vanskelig for meg å gjøre det selv.. Så får jeg teste INF pickupsene igjen med tjukkere strenger og litt diverse innstillinger, før jeg eventuelt bytter pickups. og da skal jeg jo selfølgelig undersøke litt før jeg godtar alt de sier som en nikkedukke uten å vite hva de snakker om.
  6. Metallica, Breaking Benjamin, Skillet, Rise Against og Avenged Sevenfold ^^ Alle er geniale. Vært på 2 konserter med Metallica og èn med Rise Against. Syke alle sammen! Rise Against var kanskje beste opplevelsen, stod jo ca forrest :3
  7. Ang. "Metallica-lyd", så bruker de EMG 60/81 PUs og .010/.052 Ernieball strenger. Samt Marshall og Mesa-forsterkere. Har man det, burde man nesten ha lyden^^ Så jeg er langt unna om jeg skulle ønske meg pur metallica-lyd, men EMG pickups burde dog sende meg litt nærmere. Avenged Sevenfold bruker Seymour Duncan SH-8 Invaders PUs.
  8. Er vel at jeg ikke følte at INF pickupsene ga noen bra lyd, sammenlignet med andre med samme forsterker, men med andre pickups. Men jeg skal først prøve noen andre strenger og plektere først. Men om det er så mye forskjellig som må fikses for å bytte pickups (som da også øker totalprisen), kan det vel hende at INF pickupsene holder. Uansett, takker dere alle for å gidde å gi litt tips etc om pickups. Så får jeg se om jeg gidder / har råd til å eventuelt bytte Pickups.
  9. Spiller på en Line6 Spider IV 30 btw. Hm, som sagt; noob på pickups. Ante ikke at det er så masse som må byttes ut ;/ Noen som har fått det gjort hos en forretning som gjør hele greia for deg? Hvor mye betalte du dem isåfall?
  10. hm, stilen er type Metallica, Avenged Sevenfold, Breaking Benjamin, Rise Against.. You get it. Har hørt masse bra om EMG pickups, og vet at en del band med god lyd bruker EMG pickups^^ f.eks Metallica. har en gitar med INF-pickups og en med ESP-pickups, og merker at ESP-pickupsene er bedre. Og EMG gir skarpere lyd enn ESP-pickups igjen, så da skulle jeg gjerne hatt EMG ja. Men har noen anbefalinger til pickups som da passer til rock/metal-stilen? som ikke er EMG da. Som ikke er helt svindyrt heller, i forhold til andre pickups da (:
  11. Tror jeg kjøper pickupsene samtidig som jeg bytter, hos 4sound eller noe, men ellers takk
  12. Hey. Jeg har en Ibanez RG-320PG P1 som jeg ønsker å bytte pickups på fra INF-pickupsene til EMG-pickups. Men jeg har ikke peiling på pickups, bare at EMG er bra .. Og det hjelper fint lite om jeg vil bytte. Men spørsmål: Eksakt hvilke EMG-pickups er det jeg vil bytte til (anbefalinger)? Og er det verdt det? Og hvor mye vil det koste, sånn ca. i en forretning? Som sagt, pickups er det jeg vet såogsi minst om innenfor gitar..
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.