Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

YouTube musikk


christopherhammer

YouTube Musikk er en stadig mer populær strømmetjeneste hvor du kan finne et bredt utvalg av sanger, album, spillelister og musikkvideoer.

unnamed (4).jpg

Tjenesten kombinerer det beste fra YouTube-plattformen med forskjellige musikkelskeres behov og ønsker. Enten du er en casual lytter som bare vil høre på favorittsangene dine eller en dedikert musikkentusiast på jakt etter nye skjulte perler, så har YouTube Musikk noe for deg.

Hvordan bruke YouTube musikk

YouTube Musikk er ganske intuitiv å bruke, men her er noen tips for å hjelpe deg i gang. Først og fremst må du laste ned appen, som er tilgjengelig for både Android og iOS, eller besøke nettsiden deres på datamaskinen din. Når du har installert appen, kan du logge inn med din Google-konto. Dette gir deg tilgang til dine personlige spillelister og anbefalinger basert på din tidligere YouTube-aktivitet.

Når du er klar til å begynne å bruke YouTube Musikk, kan du enkelt navigere mellom sanger, album og spillelister. Og en av de store fordelene med YouTube musikk sin bakgrunnslytnings-funksjon, er at du enkelt kan kombinere det å lytte til favorittmusikken din, med andre onlineaktiviteter - f.eks ha musikken din inn med deg, mens du spiller casino online, så lyden fra slotspillene og musikken din kombineres.

Intelligente spillelister

En av de virkelig gode funksjonene med YouTube Musikk er de intelligente spillelistene. Disse spillelistene er laget ved hjelp av algoritmer som analyserer lyttevanene dine og på den måten peiler seg inn på musikksmaken din. Resultatet er skreddersydde spillelister som passer perfekt til dine preferanser. Du kan også få egne spillelister for treningsøkter, avslapning, festing osv.

De intelligente spillelistene oppdateres jevnlig, noe som betyr at du alltid vil ha friskt og relevant innhold å lytte til. Dette kan være en god måte å oppdage nye artister og sanger du kanskje vil like, uten å selv måtte bruke tid på researchen.

Offline, i bakgrunnen og med eller uten video

En annen stor fordel med YouTube Musikk er muligheten til å lytte til musikk offline. Dette er spesielt nyttig når du er på farten og ikke har tilgang til internett. Du kan enkelt laste ned sanger, album og spillelister for offline avspilling, noe som sikrer at du alltid har tilgang til favorittmusikken din.

Dessuten kan du velge å spille musikken i bakgrunnen mens du bruker andre apper på telefonen din. Dette er en funksjon som mange brukere setter stor pris på, da det gir dem friheten til å multitaske uten å måtte stoppe musikken.

Smarte søk

YouTube Musikk har en imponerende søkefunksjon som gjør det enkelt å finne det du leter etter. Du kan søke etter artister, sanger, album, spillelister og til og med musikkvideoer. Søkefunksjonen bruker avanserte algoritmer for å gi deg de mest relevante resultatene, basert på din tidligere aktivitet og preferansene dine. Du kan til og med søke med stemmestyring! Hvis du f.eks har hendene fulle med matlaging eller andre ting, kan du bare si høyt hva du vil høre, og YouTube Musikk finner det for deg! Dette er også virkelig nyttig når du bruker tjenesten integrert med Google Home, som vi kommer inn på senere.

Familiepakke

For musikgladefamilier, tilbyr YouTube Musikk en familiepakke. Med denne pakken kan opptil seks familiemedlemmer nyte alle fordelene med YouTube Musikk Premium til en redusert pris. Hvert medlem får sin egen konto og spillelister - slik at alle kan nyte musikkopplevelsen på sin egen måte og få sine egne personlige anbefalinger.

Integrert med Google Home

En av de beste funksjonene med YouTube Musikk er dens integrasjon med Google Home. Dette gjør at du kan bruke stemmekommandoer for å styre musikken din. Du kan be Google Assistant om å spille sanger, album eller spillelister, hoppe over spor, justere volumet og mye mer. Dette gjør det enkelt å nyte musikk hjemme uten å måtte teste på telefonen eller datamaskinen.

YouTube musikk vs Spotify

Når det kommer til å velge mellom YouTube Musikk og Spotify, er det flere faktorer å vurdere. Begge plattformene tilbyr et stort utvalg av musikk og har funksjoner som ligner hverandre, men det finnes noen nøkkelforskjeller:
Spotify er kjent for sin utmerkede lydkvalitet og avanserte spillelister, samt funksjoner som Spotify Wrapped som gir brukerne en årlig oppsummering av deres lyttevaner. YouTube Musikk, derimot, tilbyr en mer integrert opplevelse med musikkvideoer og en sterk tilknytning til YouTube-plattformen, noe som gir tilgang til unikt innhold som liveopptredener og uoffisielle utgivelser.
Valget mellom YouTube Musikk og Spotify avhenger til syvende og sist av dine personlige preferanser og hvordan du liker å oppleve musikk.

Hvordan lage egen spilleliste på YouTube musikk

Å lage din egen spilleliste på YouTube Musikk, for eksempel en spilleliste dedikert til musikk med akustisk gitar, er superenkelt og gøy. Her er en trinnvis guide for å hjelpe deg i gang med din akustiske gitarsamling:

  1. Åpne YouTube Musikk-appen eller nettsiden

  2. Søk etter sanger med akustisk gitar eller artister kjent for akustiske fremføringer

  3. Finn en sang du liker

  4. Klikk på de tre prikkene ved siden av sangen

  5. Velg "Legg til i spilleliste" i menyen som åpner seg

  6. Gi spillelisten et passende navn, for eksempel "Akustiske favoritter"

  7. Fortsett ved å legge til flere sanger med akustisk gitar

Nå har du en personlig spilleliste med akustiske gitarsanger som du kan lytte til når som helst. Du kan også dele spillelisten med venner og familie som setter pris på akustisk gitar ved å sende dem en lenke. 

YouTube musikk premium: Er det verdt pengene?

YouTube Musikk Premium gir flere fordeler som kan være verdt å vurdere. Med et Premium-abonnement får du annonsefri musikklytting, muligheten til å spille musikk i bakgrunnen, offline tilgang og eksklusivt innhold. Disse funksjonene kan forbedre lytteopplevelsen betydelig.
For mange brukere er det den annonsefrie opplevelsen som er den største fordelen. Reklamepauser kan være irriterende, spesielt når du prøver å nyte favorittsangene dine eller slappe av med musikk.

Slik laster du ned musikk fra YouTube musikk

Å laste ned musikk fra YouTube Musikk for offline avspilling er en enkel prosess:

  1. Åpne YouTube Musikk-appen

  2. Finn sangen, albumet eller spillelisten du vil laste ned

  3. Klikk på nedlastingsikonet (det ser ut som en pil som peker nedover)

  4. Vent til nedlastingen er fullført - nå vil du kunne spille av musikken offline.

Oppsummert

YouTube Musikk tilbyr en rik og variert musikkopplevelse som er godt tilpasset dagens digitale verden. Med funksjoner som intelligente spillelister, offline avspilling, smarte søk og integrasjon med Google Home, gir plattformen brukerne en sømløs og engasjerende måte å nyte musikk på. Enten du velger gratisversjonen eller et Premium-abonnementet, har YouTube Musikk mye å tilby musikkelskere.

Ofte stilte spørsmål

Er YouTube musikk gratis?

Ja, YouTube Musikk har en gratisversjon som lar deg lytte til musikk med annonser. For en annonsefri opplevelse og flere funksjoner, kan du oppgradere til YouTube Musikk Premium.

Hvor mye koster YouTube Music?

YouTube Musikk Premium koster rundt 99 NOK per måned. Det er også tilgjengelige familiepakker som gir deg rabatt hvis du deler abonnementet med flere familiemedlemmer.

Er det lov å laste ned musikk fra YouTube?

Det er lov å laste ned musikk fra YouTube Musikk hvis du har et Premium-abonnement. Dette gir deg rett til å laste ned sanger for offline avspilling. 

 





Brukertilbakemelding

Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.


  • Forumstatistikk

    40,4k
    Totalt antall emner
    732,1k
    Totalt antall innlegg
  • Medlemsstatistikk

    13 279
    Totalt antall medlemmer
    1 734
    Flest pålogget
    Jon Rotan
    Nyeste medlem
    Jon Rotan
    Ble med
  • Hvem er pålogget   0 medlemmer, 0 anonyme, 68 gjester (Se komplett liste)

    • Det er ingen medlemmer pålogget nå
  • Siste aktive tråder

    • Hei, Jeg trenger en ny sadel (for E-strengen) på broen på min Fender American Performer Precision Bass. Se vedlagte bilder. Så vidt jeg kan se er den lik den på American Delux bassene. Jeg håper å få tak i en uten å måtte kjøpe en komplett ny bro. Kanskje noen her har en liggende etter å ha byttet ut broen på egen bass?  
    • Takker. Sender mail til Line 6 Support som bare kommer med svada..
    • Senderen funker ikke med g30. Senderen funker med g70 og g75…
    • Ja, stemmer det. Line 6 boksen har kanskje ikke saueplage.(EDIT: hahaha. Squelsh) Blander utstyr. Kikket over manualen på den nå. Ser ut til at det rådes til å ha den unna diverse utstyr og andre «høye» pedaler etc. for min del er denne nå egentlig ubrukelig.    så jeg må også på leting etter noe nytt. Jeg vet jeg vil ha en digital sender og mottaker, men jeg vil ikke ha noe 2.4 ghz utstyr. Alt for mange usikkerhetsmomenter når det kommer til wifi teknologi. Kjipt å få dropouts fordi publikum har smarttelefoner egentlig.   kanskje noen andre har noen gode råd for hva som funker bra?   kan anbefale å se denne videoen. Forklarer mye     
    • Takker! Ja tragisk nok så bruker de andre i bandet G30 (som jeg selv hadde før) og det funker uten problemer. Du skrev "squelsh funksjonen", mente du scan for best channel? Den bruker jeg alltid.  Ja den er vel dårligere pga den ikke har antenne, mens det har jo G30. Men vet du om senderen funker med G30? Og vet du om andre bra trådløse systemer?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.