Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

sveinis0

Medlem
  • Innholdsteller

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om sveinis0

  • Bursdag 05. des. 1994

Profile Information

  • Kjønn
    Mann
  • Bosted
    Fjærland(Sogndal Kommune)

sveinis0's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. okei, konge noke seier meg at "stibak" er forkortelse for Stian Bakketeig?
  2. Ja sant det, men er ikke alltid like lett.. tusen takk for innspill, folkens !
  3. ååh takk for tips kanskje jeg burde gitt ironheart en ny sjans? ellers skal jeg prøve å få til en tur til en musikkforetning de har tubemeister så jeg får testa den ut litt
  4. Prøvde den i Kongsvinger, og syns den har litt vepsete lyd(?) var combo visst det har noe å si.
  5. Hvordan vil en Tubemeister 36 fungere på et laney cub kabinett og live/bandøving?
  6. hvordan er den da, til metal? spiller mye trivium, windir, diverse trash osv.
  7. Ja, såg på den på nettet, blir 18 neste på onsdag da, så kanskje jeg får råd til en tubemeister 18 eller 36 etter nyttår, siden jeg får 7 000 i stipend i januar takker for hjelpa hvertfall hvilken musikk spiller du? EDIT: trenger jeg nytt kabinett også? jeg vet ikke hvor mye cub-kabinettet tåler av watt, og skal kanskje slege laneyen jeg har nå, så hvilke kabinett er gode, men samtidig billige?
  8. Vet ikke helt, kanskje 3-4 tusen, ikke så veldig mye, og blir vel mest brukt hjemme, så det bør være en som en kan styre litt med watta. på musikkverkstaden der vi har øvinger står det marshall jcm 2000 eller noe sånt, så tror det er de som kommer til å bli brukt på konserter og øvinger.
  9. Hei, jeg vurderer å kjøpe ny topp til min laney cubstack 15 watts rørforsterker, pga at jeg sliter veldig med å få noen god vreng ut av forsterken, og vil derfor ha en topp med god metal-vreng, uten å måtte koble til distortion pedaler, så har noen tips til topper og hva jeg bør se etter mtp. Om toppen passer til kabinettet i forhold til watt osv. Takker på forhånd!
  10. Hei! som overskriften sier så trenger jeg litt hjelp til å tabbe mountain of goats, trenger ikke hele sangen, men det andre riffet som kommer, som begynner først med bare gitar. Håper på at noen gidder å gjøre meg den lille tjenesta
  11. Laney Cubstack 15 W synes jeg hvertfall er en konge forsterker, spiller alt på den, og dt er en forsterker som gir litt vintage britisk lyd. Selv spiller jeg mye Metallica for tiden, og da kobler jeg opp metalzonen, og det funker fjell! ellers spiller jeg faktisk litt plumbo på den, med gain fra forsterker, og får en god vintage tone. Det som også er veldig bra er at du kan velge mellom 15 watt og 1 watt, og bare ha den på 1 watt får du brukt forsterkeren som en rørforsterker skal brukes, crankes godt opp!
  12. Hei! hvor mye gain har du på pedalen? visst den står på fullt, kan det være den!
  13. Hei! tenkte eg kunne legge ut ein liten snutt av bandet eg spelar i. Er på UKM lokalmønstringa i 2011. Første gang vi spelte Deja vu live! Vi er på Facebook og Myspace! Håper på at det kjem opp noken sangar på myspace i sommer, høst sida planen er å spele inn i sommer Alltid koslig med tilbakemeldinger!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.