Web Analytics
Jump to content

Hvorfor det er viktig å lese anmeldelser før et gitarkjøp


christopherhammer

En gitar kan fort være en dyr investering, særlig dersom du er på jakt etter en gitar fra et kjent merkenavn. I dag kan du, som med nesten alt annet, bestille gitarer og andre musikkinstrument rett hjem fra nett. Her er det likevel viktig at du gjør noen grundige undersøkelser av ulike nettbutikker for å forsikre deg om at du velger en trygg og pålitelig forhandler. Det er nemlig enklere å utsettes for svindel når det kommer til netthandel enn det er i fysiske butikker, blant annet fordi man ikke har samme mulighet til å se produktet i virkeligheten. Det beste du kan gjøre for å sørge for at du velger en god forhandler er å lese anmeldelser fra andre kunder som allerede har erfaringer med et selskap. Her kan du lese mer om hvorfor det er viktig å lese kundeanmeldelser før du handler på nett.

Sjekk om nettbutikken er en autorisert forhandler av merkevarer
En av de største utfordringene med å handle kostbare produkter som musikkinstrumenter på nett er at det kan være vanskelig å sjekke autentisiteten til produktet. Det finnes en rekke kjente merkenavn for gitarer som i stor grad bestemmer verdien av instrumentet. Dersom du ønsker å kjøpe en gitar fra et kjent merke som for eksempel Gibson, Fender eller Ibanez så bør du finne ut om nettbutikken er en autorisert forhandler av disse merkevarene. Kundeanmeldelser kan hjelpe deg med dette slik at du kan unngå å ende opp med en falsk gitar.

 

Finn ut om butikken sender instrumentene trygt
Ved å lese anmeldelser er det også svært enkelt å få svar på spørsmål man gjerne sitter med i forhold til for eksempel leveringen av produktene. Når man bestiller en kostbart produkt som en gitar vil man selvfølgelig sørge for at produktet blir sendt på en trygg måte og ikke blir skadet. Dette er det nesten bare andre kunder som kan fortelle deg.

 

Få informasjon om ulike vilkår og betingelser
Det er fort gjort å glemme å lese nøye gjennom de ulike vilkårene og betingelsene for et kjøp. Ved å lese om andre sine erfaringer vil du fort oppdage om andre kunder har opplevd noen overraskelser i forhold til dette. 

 

Lær om nettbutikkenes eventuelle prisgarantier
Etter at du har forsikret deg om at en nettbutikk både er trygg og pålitelig er det selvfølgelig viktig at du sørger for at du også får den beste prisen. Se om andre kunder har hatt noen opplevelser relatert til å finne tilsvarende produkt billigere fra en annen nettbutikk etter et kjøp, og om selskapet de allerede hadde handlet fra var villig til å matche denne prisen.

 

Dette er bare noen av spørsmålene du kan forvente å få svar på ved å lese kundeanmeldelser. Vi som forbrukere lurer ofte på det samme når det kommer til å benytte seg av tjenestene eller produktene til et selskap, så andre kunder er ofte den mest verdifulle informasjonskilden du kan finne. Sørg for at du har all informasjonen du trenger for å gjøre det beste gitarkjøpet!

User Feedback

Recommended Comments

There are no comments to display.


 • Forum Statistics

  40.4k
  Total Topics
  732.2k
  Total Posts
 • Member Statistics

  13,250
  Total Members
  1,734
  Most Online
  FrkVimse
  Newest Member
  FrkVimse
  Joined
 • Who's Online   1 Member, 0 Anonymous, 11 Guests (See full list)

 • Siste aktive tråder

  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
  • Jeg har aldri polert noen av mine gitarer. Tørker de bare av med en bomulsklut ved behov Litt fukt er fint hvis det er mye svette etc på lakken.  Ellers har jeg brukt Dunlop sin lemon oil til å rense ebony og rosentre gripebrett i kanskje 10(+) år? Jeg har kun kjøpt denne flasken, og jeg har fortsatt 1/3 igjen i flasken - har ca 8-10 gitarer til enhver tid. https://evenstadmusikk.no/dunlop/1025860/dunlop-6554-lemon-oil-4oz   Veldig fornøyd. Smører på, venter 1 min - skraper med et gammelt kredittkort - tørker av med bomull-pads og rask runde med tørkepapir for på fjerne overflateoljen. Får vekk det meste av skit på denne måten. Husk at den ikke er til smøring, men til rensing - smører du for mye kan det ha negativ effekt på bånd og inlays. Den etterlatser seg en mørk "behandlet farge" selv ved minimalt med olje, jeg bruker det ca en gang i året per gitar - eller sjeldnere. 
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.