Web Analytics
Jump to content

Hvorfor det er viktig å lese anmeldelser før et gitarkjøp


christopherhammer

En gitar kan fort være en dyr investering, særlig dersom du er på jakt etter en gitar fra et kjent merkenavn. I dag kan du, som med nesten alt annet, bestille gitarer og andre musikkinstrument rett hjem fra nett. Her er det likevel viktig at du gjør noen grundige undersøkelser av ulike nettbutikker for å forsikre deg om at du velger en trygg og pålitelig forhandler. Det er nemlig enklere å utsettes for svindel når det kommer til netthandel enn det er i fysiske butikker, blant annet fordi man ikke har samme mulighet til å se produktet i virkeligheten. Det beste du kan gjøre for å sørge for at du velger en god forhandler er å lese anmeldelser fra andre kunder som allerede har erfaringer med et selskap. Her kan du lese mer om hvorfor det er viktig å lese kundeanmeldelser før du handler på nett.

Sjekk om nettbutikken er en autorisert forhandler av merkevarer
En av de største utfordringene med å handle kostbare produkter som musikkinstrumenter på nett er at det kan være vanskelig å sjekke autentisiteten til produktet. Det finnes en rekke kjente merkenavn for gitarer som i stor grad bestemmer verdien av instrumentet. Dersom du ønsker å kjøpe en gitar fra et kjent merke som for eksempel Gibson, Fender eller Ibanez så bør du finne ut om nettbutikken er en autorisert forhandler av disse merkevarene. Kundeanmeldelser kan hjelpe deg med dette slik at du kan unngå å ende opp med en falsk gitar.

 

Finn ut om butikken sender instrumentene trygt
Ved å lese anmeldelser er det også svært enkelt å få svar på spørsmål man gjerne sitter med i forhold til for eksempel leveringen av produktene. Når man bestiller en kostbart produkt som en gitar vil man selvfølgelig sørge for at produktet blir sendt på en trygg måte og ikke blir skadet. Dette er det nesten bare andre kunder som kan fortelle deg.

 

Få informasjon om ulike vilkår og betingelser
Det er fort gjort å glemme å lese nøye gjennom de ulike vilkårene og betingelsene for et kjøp. Ved å lese om andre sine erfaringer vil du fort oppdage om andre kunder har opplevd noen overraskelser i forhold til dette. 

 

Lær om nettbutikkenes eventuelle prisgarantier
Etter at du har forsikret deg om at en nettbutikk både er trygg og pålitelig er det selvfølgelig viktig at du sørger for at du også får den beste prisen. Se om andre kunder har hatt noen opplevelser relatert til å finne tilsvarende produkt billigere fra en annen nettbutikk etter et kjøp, og om selskapet de allerede hadde handlet fra var villig til å matche denne prisen.

 

Dette er bare noen av spørsmålene du kan forvente å få svar på ved å lese kundeanmeldelser. Vi som forbrukere lurer ofte på det samme når det kommer til å benytte seg av tjenestene eller produktene til et selskap, så andre kunder er ofte den mest verdifulle informasjonskilden du kan finne. Sørg for at du har all informasjonen du trenger for å gjøre det beste gitarkjøpet!

User Feedback

Recommended Comments

There are no comments to display.


 • Siste aktive tråder

  • litt interessert i å vite hvilke gitarer folk i din omgangskrets bruker, som må stemmes i så stor grad at de rett og slett blir dårligere gitarister enn de ville blitt om de hadde floyd rose? send de hit, så skal vi få tipset dem om gitarer uten trem som holder stemmingen godt. hehe og når det gjelder strengebytte (mer komplisert, ikke vanskelig, med mindre man skal sette på andre strenger enn det man hadde fra før. da er det en god del vanskeligere): uten trem (eller med strat-type non-floyd), så trenger du ikke umbrakonøkkel. noe som gjør at floyd ER mer komplisert enn et annet system. og når det er snakk om å motivere seg til å begynne med gitarspilling, er vel ikke det å knekke låst-tremolo-koden noe man nødvendigvis ønsker å bruke tid på. noe som igjen kan gjøre at man gir opp. da er det vel litt bedre med en  tele likevel, kanskje? og når det gjelder bilvalget, er vel toyota kjent for å være mer sannsynlig å faktisk fungere enn de to italienske skranglete penisforlengerne du nevnte.
  • Støtter denne.  Av de gitarene jeg her hatt under 5k så har LTD og Schecter gitt mest for prisen, perfekte gitarer for tyngre sjanger . Solgte nylig en Schecter C6 Deluxe for under 2 laken på finn. Utrolig mye gitar for pengene. 
  • Dette er gode tips! Både Jackson og Ibanez har veldig gode i gitarer i denne prisklassen. Jeg er helt enig om tremolosystemer, forresten. Så gøy og nødvendig som låsbar tremolo er så er det fint å unngå det i denne prisklassen. Unntaket er om du finner noen med Floyd Rose 1000 Series, som er veldig god. At det er vanskelig å bytte strenger på de er ikke sant, det fikser hvem som helst med en kort YouTube-video, unbrakonøkkel og en avbitertang. Når du først har lært det er det easy peasy, og den lille ekstra tide du bruker på å bytte sparer du inn mens resten står og stemmer gitarene sine og du øver ekstra på arpeggios og ender opp som en bedre gitarist. Og du skal selvfølgelig ikke ha noen Telecaster, det er det dummeste jeg har hørt. 😎 "Hva er best, Ferrari eller Lamborghini?" "Kjøp deg en Toyota, du."
  • Aha Men look'en er ganske viktig tenker jeg. Telecasterne jeg ser gir et inntrykk av at spilleren vet hva de driver med. Det skal jeg ikke ha noe av 😛 Jeg kjenner meg selv bra nok til at jeg tror en gitar som ser litt metall ut vil være viktig for å leve seg inn i det når jeg sitter og øver.
  • Telecaster er alltid det beste rådet. Jeg ville kanskje gått for Ibanez. Ibanez er trygt og kjent. Litt som Toyota.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.