Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

Öystein

Medlem
  • Innholdsteller

    337
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Öystein

  • Bursdag 02. feb. 1971

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.dahlscustompaint.se

Profile Information

  • Kjønn
    Mann
  • Bosted
    Bodafors-Sverige
  • Interesser
    Bygge og lakkere gitarer-Usa biler-Rockn roll og drikke noen pilsner av og til .=)=)=)=).

Öystein's Achievements

Gitarrocker

Gitarrocker (5/6)

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Her har dere ett par sider med information http://www.projectguitar.com/tut/swirled.htm http://theswirling.com/
  2. Hei Morsom tråd det her =)=) håller åsså på og skal exprimentere med det her, venter på boraxen og farven er bestillt hos Hobbex som har masse ulike humbrol farver att velge på. Jeg återkommer med bilder osv under testets gang .
  3. Nu äntligen har jag fått tummen ur............ och kommit igång med tapetguran igen =)=) Testade och dra lite spackel runt tapetkanten men då måste skiten slipas så jag rekomenderar nog att bygga upp tapetkanten med klarlack ändå som jag gjorde på första gitarren men hursom så börjar den snart bli klar , bara ett par vänder till med klarlack och slipning och polering så är den klar. Har ju en spekulant på kroppen men jag har svårt att inte få göra hela guran klar he he så jag bygger ihop den till en helt färdig gitarr , det blir en svart stratahals till den här med tapet och burst på huvudet, all mekanik, stall osv blir svart. Fast jag gjorde en miss med huvudet på halsen och det var att jag satt texten upp och ner , jag får skylla på ölen he he he, men gjort är gjort så den får bli sådan för det är inte mycket av texten som syns ändå när allt sitter på-
  4. Har åsså hatt iden med avispappir men har tenkt att den var for tynn men når jehg fant den her tapeten så var det ingen återveno som man sier i sverige =)=)
  5. Ha ha ha ha jag der sa du nått he he h litt for kaldt til det nå ja men kjörer man hardt så får man opp varmen . Sorry folken men det her er utenfor topic =)=)=)
  6. he he takk jeg bärsjar för fullt he he men ikke på den måten du mener he he he for det har jeg gjort tidligere i dag ha ha ha
  7. he he , ja jeg gleder meg åsså til det ferdiga resultatet. får håpe allt flyter på hele veien =)=)
  8. Takk =)=) Jeg skreiv jo det he he sammae som den andre tapetgitaren jeg gjorde men jeg skall teste en filler i stellet for att bygga opp kanten med klarlakk og siden en svart burst på det , siden blir det klarlakk i omganger med vattenslpining i melleom
  9. Hej igen ja nu har jag hittat en tapet som jag tror blir cool på en gitarrkropp. Gick och tittade runt på Rusta i dag och hittade den här tapeten som föreställer en gammal New york times tidning så det var bara att köpa =)=)=) en rulle för 99 kr är ju ett kap he he. Tenkte jag skulle prova vävlim i stället för trälim som jag andvände på den andra telen för att se om det funkar lika bra. Har en lackad Texaskropp som test från GMF för då har man ett plant och fint underlag. Sedan lägger jag på kroppen på tapeten och passar inn den texten jag vill ha med och ritar runt sedan är det bara att klippa ut den och göra lika dant på andra sidan av kroppen Då har jag fram och baksida som jag limmar dit, stryker på lim med en pensel lägger på tapeten sedan är den bara att gnida på med en torr trasa så alla luftbubblor försvinner. Sedan skär jag runt kanterna och lägg märke till att jag skär kanska långt in på kanten för att jag ska kunna se att tapeten fastna riktigt i kanterna Japp nu är det klart och nu får den torka tills i morgon så nu kan jag njuta av några fredagspilsner och fundera på hur resten ska se ut, den här kommer att på en svart burst oxå för att dölja tapetkanter fast jag funderar på att lägga ett par resor med filler på kanterna så sparar man lite klarlack. Tror att svart mekanik skulle göra sig på den här. Mer bilder kommer i morgon tror jag . Skål på er era gammla gitarrnördar
  10. Takk Takk =)=)=) Ja det funket ganske greit faktisk .
  11. Ja det ble bra faktisk =)=)=) Tenk hvor mye kule tapeter det finns som man kan kle gitaren med =)=) so go for it Og takk alle for koslige komentarer ang prosjektet.
  12. Takk! ja jeg ble faktisk nöjd med den selv åsså men jeg er dålig på og ta bilder he he he , se mye bedre ut i virkligheten .
  13. Hej igen! ja nu är den stort sett klar och det blev burst i alla fall he he he men jag tycker det passar bra faktisk så nu är det lödning och halsjustering och pill innan den är helt klar.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.